29.11.2023 - 14:58 | Son Güncellenme:
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da top koşturan Caner Erkin, önceki gün beş yaşındaki kızı Mihran Ela ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Baba kız, yemek yedikten sonra alışverişin keyfini çıkardı.
Son olarak Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Şükra Ovalı ile mutlu bir evlilik sürdüren Erkin, aralarında Emre Belözoğlu ve Arda Turan gibi futbol dünyasının yıldızlarının da bulunduğu birçok meslektaşının 'yüksek karlı gizli fon' vaadiyle dolandırılması hakkında açıklama yaptı.
Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giyen 35 yaşındaki futbolcu, "Hepsinin adına çok üzgünüm. Ben yatırımlarımı daha çok kira getirisi olan yerler için seçiyorum. Sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz, ter döküyoruz" dedi.
Caner Erkin, yüksek kazançlı fon vaadiyle çok sayıda kişinin dolandırılmasıyla ilgili, "Benim yatırımlarım daha çok gayrimenkul üzerine oluyor. Riskli yatırımlardan uzak duruyorum" ifadelerini kullandı.
Dolandırıcılık olayındaki tavrı merak konusu olan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, "Ben o konulara hiç girmeyeyim. Arda gerekli açıklamayı yaptı. Benden de birkaç yer röportaj istedi ama geri çevirdim. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu?" demişti.