02.02.2020 - 18:56 | Son Güncellenme:
Lady Gaga önce Miami'de gizemli bir adamı öperken görüntülenmişti. Adının Michael olduğu öğrenilen adamla evinin terasında yine yakalanan Gaga'ya aşk iyi gelmiş görünüyor.
Tüm günü terasta öpüşerek ve güneşlenerek geçiren ikilinin rahat halleri dikkatlerden kaçmadı.
Bir süre terastaki yatakta bornozuyla oturan Lady Gaga, daha sonra ise tanga iç çamaşırıyla kaldı.
Sık sık yanındaki erkek arkadaşını öpen Gaga, pembe saçları ve makyajsız haliyle de dikkat çekti.
İddialara göre yılbaşından beri birbirinden ayrılmayan ikilinin gözü başka bir şey görmüyor! Öyle ki Gaga'nın gittiği her yere erkek arkadaşını da götürdüğü ve evde çok fazla zaman geçirdiği iddia ediliyor.
Lady Gaga: Her şey başından sonuna kurguydu
Lady Gaga'dan aylar sonra şaşırtan itiraf geldi. ‘A Star Is Born’ (Bir Yıldız Doğuyor) filminde başrol oynadığı Bradley Cooper ile adı aşk dedikodularına karışan şarkıcı, "Her şey başından sonuna kurguydu" dedi.
‘Bir Yıldız Doğuyor’ (A Star Is Born) filminin başrolleri Lady Gaga ve Bradley Cooper’ın, Oscar törenindeki yakınlığı aşk dedikodularına yol açmıştı.
İkilinin törende filmin 'Shallow' şarkısını söylerken duygusal halleri ve bakışmaları uzun süre konuşulmuştu. Ancak Lady Gaga da Bradley Cooper da iddiaları yalanlamamıştı.
"Paparazziler çok şapşal"
Aylar sonra konuyla ilgili Amerikan Elle dergisine açıklama yapan Lady Gaga, “Paparazziler çok şapşal. Biz bir aşk hikayesi anlattık. Her şey başından sonuna kurguydu. Ve çok iyi iş çıkardık” dedi.