15.12.2011 - 20:40 | Son Güncellenme:
THE BRASSERIE VE SAFRAN RESTAURANT
Ceylan InterContinental Istanbul’da hizmet veren The Brasserie ve Safran Restaurant, lezzet düşkünlerini 31 Aralık’a kadar enfes güveç yemeklerinin tadımına davet ediyor. Toprak kaplarla hazırlanan ev yapımı güveçleri tadarak sevdiklerinizle hoş bir ambiyans yaşamak için bu fırsatı kaçırmayın.
Asker Ocağı Cad. No: 1 Taksim Tel: 0 212 368 44 44
GÜNÜN ALBÜMÜ
DERiNDEKiLER
Kıraç, uzun bir aradan sonra, yeni albümünü, TMC Müzik etiketiyle dinleyenlerin beğenisine sundu. ‘Derindekiler’ adını taşıyan albümünde, çoğunluğu kendi şarkılarından oluşan on eser yer alıyor. Bestesini yaptığı altı eserle sözlerini yazdığı sekiz şarkının bulunduğu albümde, müzisyen arkadaşları Namık Nagdaliyev, Edip Emre, Müfide İnselel ve Hakan Doba’nın eserleri de yer alıyor. Albümdeki tüm düzenlemeler müzisyene ait.
Albümü için, gelişen görüntü teknolojisinden de yararlanmak isteyen Kıraç, 3 boyutlu görüntülerden oluşan bir DVD çalışması gerçekleştirdi. Orkestrasıyla birlikte sahne perfomansının yeraldığı görüntülerden oluşan DVD çalışmasında, albümdeki tüm şarkılarını stüdyo ortamında özel hazırlanan bir dekorda seslendirdi.
GÜNÜN SERGiSi
PANOKENT
Mustafa Duymaz’ın kent konulu resimlerinden oluşan kişisel sergisi ‘Panokent’, Galeri/Miz’de sanatseverlerle buluştu. Duymaz, karışık teknik kullandığı eserlerinde kentlerin kimlikleşme süreçlerine ve değişen silüetlerine dikkat çekiyor. Değişim gösteren kent silüetini yansıtan sanatçı, kentlerin sürekli kurgulanma hali, dönüşüme olan arzunun bir işareti olan inşa sürecinin her zaman var olması anlamına geldiğini yansıtıyor. Sergi 7 Ocak’a kadar gezilebilir.
Ahmet Fetgari Sokak 28A Teşvikiye Tel: 0 212 241 76 66