Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

16.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Gece hayatına yeni soluk

Kuruçeşme’deki Oligark İstanbul, kentin gece hayatına yepyeni bir soluk getiriyor. Mekan, farklı mutfak alternatifleriyle de ön plana çıkıyor. Ringa Balık, Oligark İstanbul’da konuklarına meze ve balık çeşitleri sunarken, Ali Ocakbaşı ise lezzetli et çeşitlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Dünya lezzetlerini tercih edenler ise mekanın kendi bünyesinde bulunan Oligark Restoran’da buluşuyor.

Haftanın mekanları...

Gaziantep mutfağı

Köşkeroğlu, Gaziantep mutfağının özenle seçilmiş lezzetlerinden oluşan iftar menüsü ile Ramazan ayında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Dört alternatifli ana yemekte, lokum gibi pişen kuzu şiş, Adana kebap, kuzu tandır ve alinazik kebap, pilav ve garnitürlerle servis ediliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Çikolata yapımı

Kakao ve çikolata üreticilerinden Altınmarka ve Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), uzun yıllara dayanan iş birliklerine yeni bir proje daha kattı. Eğitime, MSA Profesyonel Pastacılık öğrencileri ve mezunlarıyla, pastacılık sektöründe tecrübesi olan adaylar katılabilecek.

Haftanın mekanları...

Konforlu tatil

Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alan konumu ve üst düzey konforuyla tatil anlayışını yeniden tanımlayan Mivara Luxury Resort& SPA, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. 22 Nisan’dan itibaren kapılarını açacak otel, ödüllü şef Koray Kibar yönetimindeki deneyimli mutfak ekibiyle Türk ve dünya mutfağından lezzetleri geniş bir yelpazede sunuyor.

Haftanın mekanları...

Karadeniz lezzetleri

Sarıyer’de biri merkezde, diğerleri Çayırbaşı ve Maden’de olmak üzere üç şubesiyle hizmet veren PideBan, sulu yemek çeşitleri, lahana sarmaları, hamsili pilavı, kuzu güveci, kuru fasulyesi, döner ve pidesiyle lezzet vadediyor. Giresunlu ailede, dede Sami Kaptanoğlu’ndan üç oğlu Yusuf, Haşim ve Hayati Kaptanoğlu’na miras kalan işletme, 1977’den beri Karadeniz lezzetleri sunuyor.

Haftanın mekanları...

Ramazan tatlıları

Mado, Ramazan ayı için misafirlerinin damağında unutulmaz tatlar bırakacak tarifler hazırladı. Gelenekselliğin lezzetle buluşması Maraş dondurmasının en özel halini sunan mekanda, zengin tatlı alternatifleri arasında; güllaç, hurmalı dondurma ve dondurmalı şöbiyet gibi lezzetler yer alıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Üç farklı menü

Sultanahmet’te bulunan Amiral Roof Chef by Esra, Ramazan ayına özel hazırlanan menüsüyle Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerinden oluşuyor. Şef Esra Tokelli, misafirlerine üç farklı menü hazırladı.

Haftanın mekanları...

Kömür ateşinde

Mezeleri ve yumuşak ciğerleriyle damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan Keyf-i Ciğer, misafirperver hizmet anlayışıyla müdavimlerini ağırlıyor. Mekanda, günlük kuzu ciğeri, kuyruk yağıyla birlikte şişe geçirilerek, kömür ateşinde pişiriliyor.

Haftanın mekanları...