Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

07.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET -

Haberin Devamı

Zengin menü

Ranchero, tüm anneleri birbirinden özel yerel lezzetlerine eşlik eden ambiyansıyla, adeta Meksika’ya götürüyor. Mekan, Anneler Günü’nde misafir edeceği annelere, volkanik taşta servis edilen molcajeteden, bir Meksika klasiği Fajitaya, taco ve burritolardan burgerlere kadar zengin bir menü sunuyor.

Haftanın mekanları...

Anadolu yiyecekleri

Fairmont Quasar Istanbul’un bahçe katında yer alan Aila, Anneler Günü’nü canlı müzik, çocuklara özel pasta süsleme kursu, anneler için yüzde 50 indirim ve sürpriz hediyelerin yer aldığı muhteşem bir brunch ile kutluyor. Mekanda, Anadolu’nun dört bir yanından coğrafi işaretli ürünleri içeren kahvaltılık-şarküteri çeşitleri, fırından hamur işleri, Aila imzalı mezeler ve ocak başından ızgaralar yer alıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Bodrum’da açılacak

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu Restaurant, İstanbul’daki başarısını Bodrum’a taşıyor. Oyuncu Robert De Niro ve şef Nobu Matsuhisa’nın ortağı olduğu mekan, 1 Haziran’da Bodrum Loft’ta açılacak.

Haftanın mekanları...

Anneler Günü brunch’ı

Four Seasons Hotel Bosphorus, Anneler Günü’nde iz bırakacak ve mutlu anılar oluşturacak bir gün yaşatmak için lezzetli ve iddialı brunch’ını Cennet Bahçesi konsepti ile unutulmaz hale getirecek. Otel, anneleri Boğaz manzarasında, adeta cennete dönüştürdüğü alanda şehrin simgesi haline gelmiş Anneler Günü brunch’ına davet ederken, misafirler sevilen grup Ata Marin’in müzikleri eşliğinde keyifli saatler geçirecek.

Haftanın mekanları...

Ege lezzetleri

Alaçatı’nın tam kalbinde bulunan konumu, eşsiz lezzetleri ve keyifli bahçesiyle hizmet veren Muup Alaçatı, misafirlerini ağırlıyor. Şef Dura’nın mutfağından çıkan birbirinden özel Ege lezzetlerini sunduğu otel, yüksek hijyen anlayışı ve güler yüzlü ekibiyle hizmet veriyor.

Haftanın mekanları...

Modern dokunuş

İstanbul’un ilk Asyalı oteli Shangri-La Bosphorus’un ödüllü ve imza restoranı Shang Palace, Uzak Doğu Mutfağı’nın izini süren lezzet tutkunlarının da vazgeçilmez adresi oldu. Geleneksel Çin ve Kanton Mutfağı’nın en özel tatlarını modern dokunuşlarla sunan mekan, yetenekli şeflerin özel sunumlarla hazırladıkları imza yemekleri, hem damaklara hem de gözlere hitap eden bir lezzet şöleni sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Dünya mutfağı

Bodrum’daki Itzá, eşsiz ambiyansı, zengin dünya mutfağı ve birbirinden keyifli müzik programıyla misafirlerini haziran ayında ağırlamaya hazırlanıyor. Yalıkavak’ta konumlanan mekan, Erkan Kara’nın işletmeciliğinde hizmet verecek.

Haftanın mekanları...

Fransız kültürü

Arnavutköy’ün tarihi dokusu ve eşsiz manzarası eşliğinde eski Fransız pastane kültürünü yaşatan La Pierre Patisserie, Anneler Günü için leziz bir kahvaltı seçeneği sunuyor. Mekan, ayrıca sevilen patisserie ürünleriyle damak tadınızı taçlandırmaya devam ediyor.

Haftanın mekanları...