Cadde Hakan Hatipoğlu: Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var

Hakan Hatipoğlu: Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var

16.02.2023 - 07:53 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Eski ve yeni hallerini gösterdiği sokaklarla dikkat çeken Hatipoğlu "Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var" açıklamasını yaptı.

Hakan Hatipoğlu: Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var

6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de Türkiye'yi sallayan deprem tüm ülkede büyük yaralar açtı. Binlerce insanın kaybı, yıkılan şehirler ve geride kalanlar... 10 ili yıkan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından pek çok insan afet bölgesine koştu. Bunlardan biri de Hakan Hatipoğlu idi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Taha Duymaz'ın enkazda kaldığı evin deprem öncesi halini paylaşan eski yarışmacı bu sefer de Antakya sokaklarını paylaştı. Hatipoğlu "Antakya… 3 ay önce ve 3 gün önce" notuyla yaptığı paylaşımla büyük yıkımı gözler önüne serdi.

Hakan Hatipoğlu: Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var

"HATAY ARTIK YOK"

Hakan Hatipoğlu duygularını ise şu sözlerle ifade etti:

Kötüyüm, kötüyüz çok kötü durumdayız. Kalbimden gitmeyen acılar, aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var. Çok büyük bir felaket yaşadık. Alınacak çok ders var… Gezmeyi severim, ülkemizde gezip anlatmaya doyamadığım 3 il vardır dostlarım bilir çünkü hep söylerim bunu; Çanakkale, Rize ve Hatay… Ve o Hatay artık yok… Maraş, Antep, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Malatya…

Hakan Hatipoğlu: Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var

"ÇOK ÜZGÜNÜM SİNDİREMİYORUM"

Hakan Hatipoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
"Allah bir daha yaşatmasın diyeceğim ama şunu da eklemek istiyorum; tabii ki yaşatan Allah buna şüphe yok ama Allah insanı yaratırken akıl vermiş, vicdan vermiş. Hadislerimizde peygamber efendimiz S.A.V, ve Kur'an-ı Kerim'de kul hakkından sıkça söz edilmiş ve 'Bana her şeyle gelin, ama kul hakkı ile gelmeyiniz' denilmiş. Şu binalardan 10 lira fazla kazanacağım diye çalan çırpan, depremde bir çocuğun bir insanın hatta bir hayvanın, çiçeğin bile zarar gelmesine sebep olan, ve ve ve deprem sonrası fırsatçılık yapan kim varsa ben hakkımı helal etmiyorum. Allah'm sen ver cezalarını. Çok üzgünüm sindiremiyorum, on binlerce canı bu kadar kolayca yitirmemizi."