Cadde Haktan'tan 'evlilik' cevabı: Yoksa 30 sene sürer miydi?

Haktan'tan 'evlilik' cevabı: Yoksa 30 sene sürer miydi?

06.11.2023 - 16:21 | Son Güncellenme:

Yıllardır sahnelerde olan Haktan, hayatını müzik üzerine inşa ettiğini dile getirdi. Evde tamir konularında başarılı olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Ev işlerine yardım ediyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtla tebessüm ettirdi.

Haktantan evlilik cevabı: Yoksa 30 sene sürer miydi

Haktan, önceki gün Yeşilköy'de bir mekanda sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcı, "Kariyerinizde hiç müziğe küstüğünüz bir an oldu mu?" sorusuna, "Hayatımda müzikten başka hiç bir mesleğim olmadı. Evde tornavidayla tamirat yapmak veya çeşme tamir etmek henüz meslek sayılmadığı için 'başka bir meslek edindim' diyemem" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"EVDE HAMARATIM"

Evde de gününün büyük bir bölümünün müzikal çalışmalarla geçtiğini dile getiren Haktan, "Ev işlerine yardım ediyor musunuz?" sorusu üzerine, "Etmez miyim? Evde hamaratım. Yoksa 30 senedir evli kalabilir miydim?" ifadelerini kullandı.

Haktantan evlilik cevabı: Yoksa 30 sene sürer miydi

HAKTAN USTA!

İlknur Canevi ile evli olan 49 yaşındaki sanatçı, Mutfakta maharetlerinin biraz daha sınırlı ve kısıtlı olmasına karşın evdeki teknik (arıza, onarım) konularda son derece başarılı olduğunu söyledi.

Evde Haktan Usta diyebilirsiniz ama evin sınırları dışında konu tartışmaya açık.

Haktantan evlilik cevabı: Yoksa 30 sene sürer miydi

Dört şarkıdan oluşan yeni bir albüm hazırlığı içerisinde olduğunu dile getiren Haktan, albümde yer alacak şarkılarla ilgili adeta ser verip sır vermedi.

Yazarlar