Cadde Hamdi Alkan: Artık Nişantaşı'na gelmeyeceğim!

Hamdi Alkan: Artık Nişantaşı'na gelmeyeceğim!

07.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

2014 yılında Roma’da dünyaevine giren Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in evliliği fikir uyuşmazlığı nedeniyle son aylarda çatırdamaya başladı. Ünlü çift, 18 Mart'ta tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü komedyene, çok konuşulan boşanmanın perde arkası soruldu. İşte detaylar...

Hamdi Alkan: Artık Nişantaşına gelmeyeceğim

Uzun süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan yönetmen Hamdi Alkan (55) ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel (43), geçtiğimiz ay Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 10 dakikada biten duruşmanın ardından Görgüzel, gözyaşlarını tutamadı. Bunu gören Alkan'ın, boşandığı eşinin yanına giderek, bir süre konuşması dikkat çekti.

"UNUTULMAZ ANILAR BİRİKTİRDİK"
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, "Dokuz yıl beraber ağlayıp, beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Mutluluk daima seninle olsun” mesajını yazdı. Hamdi Alkan da bu postu paylaşarak, duygularının karşılıklı olduğunu gösterdi.

Hamdi Alkan: Artık Nişantaşına gelmeyeceğim

MAL PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULDU
Ayrılık sonrası mal paylaşımı çok konuşuldu. Ünlü çiftin, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadığı öğrenildi. Ancak protokol gereği, New York'ta bulunan ev ve günümüzde değeri 90 bin TL olan 2005 model bir otomobilin Görgüzel'de kaldığı ortaya çıktı.

Hamdi Alkan: Artık Nişantaşına gelmeyeceğim

Haberin Devamı

"ALLAH HERKESİN YOLUNU AÇIK ETSİN"
Yaşananların ardından bir AVM'de görüntülenen 55 yaşındaki yönetmen, boşanma haberlerini soran muhabirlere, "Arkadaşlar hayat bu. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti. Allah herkesin yolunu açık etsin. Başka diyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Hamdi Alkan, eski eşiyle arasındaki mal paylaşımı hakkında ise "Dünya malı dünyada kalır, boş verin" demekle yetindi.

EVLİLİĞİ ÖPÜŞME SAHNESİ Mİ BİTİRDİ?
Posta gazetesinden Mehmet Coşkundeniz'in iddiasına göre; bardağı taşıran son damla ise Selen Görgüzel'in rol aldığı tiyatro oyununda İrfan Kangı ile öpüşmesi oldu.

Oyundaki öpüşme sahnesinden haberi olmayan Alkan'ın, Kangı'nın kendisinden eşini öpmek için izin istemesine sessiz kalırken, buna çok üzüldüğü öne sürüldü. Ardından hemen ailesinin yanına giden yönetmenin, döndüğünde Görgüzel'e boşanmak istediğini söylediği, ünlü oyuncunun "Yeniden deneyelim" isteğini ise kabul etmediği iddia edildi.

Hamdi Alkan: Artık Nişantaşına gelmeyeceğim

"SÜREKLİ YAKALIYORSUNUZ"
Selen Görgüzel'den tek celsede boşanan Hamdi Alkan'ın söz konusu iddialarla ilgili sessizliği devam ediyor. Oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda evine giderken objektiflere yansıdı. Alkan, görüntülendiğini fark edince, basın mensuplarına "Artık Nişantaşı'na gelmeyeceğim, beni sürekli yakalıyorsunuz" sözleriyle takıldı.

Hamdi Alkan: Artık Nişantaşına gelmeyeceğim

Haberin Devamı

"BENİ SIKIŞTIRMAYIN"
Ünlü komedyen, gündemden düşmeyen boşanma haberleriyle ilgili olarak açıklama yapmaktan kaçınıp, "Arkadaşlar lütfen beni sıkıştırmayın, konuşmayacağım" dedi.