Cadde Heyecanları yüreklerine sığmadı

Heyecanları yüreklerine sığmadı

01.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Rönesans Ajans’ın, Milliyet Ege iş birliği ve Agora Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda 18’inci kez düzenlediği Miss&Mr Model of Turkey yarışması, bu yıl da büyük heyecan yarattı. Organizasyona, Türkiye genelinden 3 bin 350 başvuru yapıldı. Ege Palas Business Hotel’deki İzmir ön elemesine, adaylar aile ve arkadaşlarıyla geldi.

Heyecanları yüreklerine sığmadı

110 erkek aday arasından 16, 155 genç kız arasından ise 21 kişi seçildi. Yarışmanın jürisinde kurucu başkan Akif Örük, İpek Örük, Erdal Güvenç, Şeref Güzel, Mustafa Ayata, Engin Uğur Ağır, Murat Ağbaba, Gizem Sevim, Talha Kaymak, Esin Özyiğit ve Nergiz Yavuzer yer aldı.

Haberin Devamı

Final 5 Eylül’de

5 Ağustos’ta Crown Plaza İstanbul-Florya’da yapılacak ön elemenin ardından, yarı finalistler 6 Ağustos’ta yarışmanın internet sitesinden açıklanacak. 10 Ağustos ise İzmir Agora Alışveriş Merkezi’ndeki yarı finalde, modeller finalist olabilmek için yarışacak. Yarışmanın finali, 5 Eylül’de, Crowne Plaza İstanbul-Florya’da yapılacak. Organizasyonun açılış sahnesi, Türkiye’nin önde gelen spor giyim firması Loft tarafından hazırlanacak.

Heyecanları yüreklerine sığmadı