Cadde Kaçak Gelinler 27.bölümü bu akşam Tv8'de

Kaçak Gelinler 27.bölümü bu akşam Tv8'de

07.01.2015 - 15:29 | Son Güncellenme:

Kaçak Gelinler yeni bölümüyle 8 ocak 2015 perşembe yani bu akşamı 22.15'de TV8'de ekrana gelecek. Yeni bölümde neler olacak? Fragman bilgileri ve özeti için lütfen tıklayınız...

Kaçak Gelinler 27.bölümü bu akşam Tv8de

Geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Kaçak Gelinler yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Kaçak Gelinler dizisinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde oyuncu seçimleri var! Ayrıca Selim ile Şebnem gene birbirlerine girecekler. Bu seferki konu iş mi aşk mı daha önemli? Selim, Şebnem’in işini aşkının önüne koyduğunu söyleyerek ona kızacak! Şebnem’e gizemli birinden çiçek gelmesi ortalığı karıştıracak. Baklalım dizinin bu haftaki bölümünde hangi gelişmeler yaşanacak?

Haberin Devamı

KAÇAK GELİNLER 27.BÖLÜM

Şebnem kendisi için kurulan site sayesinde sosyal medyada büyük başarı elde eder. Şebnem’e gönderilen ufak sürprizler onu çok mutlu eder. Selim ise bu duruma çok sinirlenir. Selim’in hediyelerin kaynağını çözmesi uzun sürmez.

Kainat’a teklif edilen rolü Pınar alır. Pınar Can’a yakın davranmaktan çekinmez. Can ise Pınar’ı etrafından uzaklaştırmak ister. Özgür hazırlamakta olduğu yılbaşı partisi için Almilla’dan yardım ister. Önder’in de yılbaşı partisi vermesiyle Almilla arada kalır.

Yapım: NTC MEDYA

Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp

Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu

Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç

Müzik: Cem Özkan

Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

KAÇAK GELİNLER 27. BÖLÜM FRAGMANI