Cadde Aleyna Kalaycıoğlu 'Ünlü Sohbetleri'nin konuğu oldu! 'Müzik aşığı bir insanım'

Aleyna Kalaycıoğlu 'Ünlü Sohbetleri'nin konuğu oldu! 'Müzik aşığı bir insanım'

21.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Survivor 2021'deki başarılı performansıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, Milliyet.com.tr’de yayınlanan ‘Ünlü Sohbetleri’ programında Beste Sırapınar’ın konuğu oldu. Ünlü isim, samimi açıklamalarda bulunarak hakkında merak edilenleri anlattı.

İki yıl önce katıldığı Survivor yarışması ile tanınan, şimdilerde rotasını müzik sektörüne çeviren ünlü isim Aleyna Kalaycıoğlu, Milliyet.com.tr’de yayınlanan ‘Ünlü Sohbetleri’ programında Beste Sırapınar’ın konuğu oldu.

Haberin Devamı

Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı, “Yoluna hep müzikle mi devam edeceksin yoksa oyunculuk da olabilir mi?” sorusuna, “Müzik aşığı bir insanım. Oyunculuk düşünmedim” yanıtını verdi.

Aleyna Kalaycıoğlu Ünlü Sohbetlerinin konuğu oldu Müzik aşığı bir insanım

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

1998 Bursa doğumlu olan ve Yalova'da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu, 10 yaşındayken annesi ve babasının ayrılmasının ardından İstanbul'da yaşamaya başladı.

Kalaycıoğlu, annesi ve kardeşiyle yaşadığı İstanbul’da lise eğitimi sonrasında aldığı dil eğitimiyle beraber ABD’de Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Aleyna Kalaycıoğlu Ünlü Sohbetlerinin konuğu oldu Müzik aşığı bir insanım

10 seneden uzun süredir voleybol oynayan 25 yaşındaki Aleyna Kalaycıoğlu, beach voleybol okul takımında da yer aldı.

MÜZİK SEKTÖRÜNE ATILDI

Şimdilerde müzik ile hayatına başka bir sektörde yön veren Aleyna, 'Beceremedim' adlı single çalışmasını çıkardı. Aynı zamanda Sinan Akçıl ile düet yaptı. 

Haberin Devamı

Aleyna Kalaycıoğlu Ünlü Sohbetlerinin konuğu oldu Müzik aşığı bir insanım

SURVIVOR ALL STAR'DA YARIŞACAK

Survivor 2021'de gönüllüler takımında yer alan ünlü isim, Survivor All Star 2024'de yarışacak. Kalaycıoğlu, Instagramda 'aleynakalayciogluu' kullanıcı adıyla yer alıyor ve 614 bin takipçisi bulunuyor.