Cadde Nez'in panik anları! Dakikalarca anahtar aradı

Nez'in panik anları! Dakikalarca anahtar aradı

31.05.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

2000'li yılların başlarında 'Sakın Ha!', 'Her Şey Boş' gibi şarkıları ve danslarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran şarkıcı Nez, önceki gece Firuzağa'da Cihan Sezgin ile görüntülendi. Arabadan iner inmez koşar adımlarla evine girmeye çalışan Nez panik yapınca eli ayağı titredi, kapıyı açmakta zorlandı.

Nezin panik anları Dakikalarca anahtar aradı

Ünlü şarkıcı Nez, geçtiğimiz aylarda uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi, tenis antrenörü olan Gökhan Köksal'dan evlilik teklifi aldığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Daha önce dört kez nikah masasına oturan Nez, evlilik yüzüğü ile poz vererek, "Ve ben 'evet' dedim. Bir yıl sonra ilk tanıştığımız yerde" ifadelerini kullanmıştı.

Nezin panik anları Dakikalarca anahtar aradı

"KADINLIK SADECE SAÇLA OLMAZ"

Geçtiğimiz haftalarda saçlarını kısaltarak sarıya boyatan şarkıcı, "Proje için saçlarımı kazıttım" derken, "Saçını kısaltan kadınların psikolojik sorunlar yaşıyor" anlayışına sert çıkmıştı. Nez şunları söylemişti;

"Neden bir erkek saçını uzattığı zaman 'psikolojik sorunları var' demiyoruz da kadın kesince böyle konuşuluyor. Bence bunu kadınlar kendi kendini yapıyor... "Benim erkek arkadaşım saçlarımı kestiğimde kafamdan öpüp, 'Muhteşem olmuşsun' dedi. Kadınlık sadece saçla olmaz."

Nezin panik anları Dakikalarca anahtar aradı

CİHANGİR SOKAKLARINDA KOVALAMACA

Haberin Devamı

Nez, önceki gece Firuzağa'da Pir Antik'in sahibi Cihan Sezgin ile görüntülendi. Üstü açık spor cip içinde görülen Nez, habercileri farkedince Cihangir sokaklarında kovalamaca başladı. Ara sokaklarda izini kaybettirmek isteyen Nez, çareyi kendisini evine bıraktırmakta buldu. Patlayan flaşlara şoke olan Nez araçtan inmek için Cihan Sezgin'in arkadaşından yardım istedi.

Nezin panik anları Dakikalarca anahtar aradı

SONUNDA EVE GİRMEYİ BAŞARDI

Arabadan iner inmez koşar adımlarla evine girmeye çalışan Nez panik yapınca eli ayağı titredi, kapıyı açmakta zorlandı. Daha sonra yanlış anahtar olduğunu anlayınca dakikalarca çantasının içinde anahtar aradı. Nez sonunda evine girmeyi başardı. 

Nezin panik anları Dakikalarca anahtar aradı

NLP TERAPİSTİ OLDU

Pandemi döneminde yaşadığı değişim ve imaj değişikliğiyle gündem olan Nez, geçtiğimiz aylarda Cihangir'de objektiflere yansıdı. Gazetecilerle sohbet eden güzel şarkıcı, NLP terapisti olduğundan bahsetti.

Nez, "Kişilerin amaçlarına ulaşmalarını için nörolojik programlarını keşfetmelerini ve bunu kullanmalarını sağlamayı amaçlayan, bir psikolojik terapi anlayışı" olarak tanımlanan NLP terapisti olarak hizmet vermeye başladığını açıkladı.

Güzel şarkıcı, "NLP terapistiyim, sertifikamı Londra'dan aldım. Bu dönemde bunları yapmak insanlara şifa. Aslında müziği bırakmadık ama bırakmak durumunda kaldık, müzisyenler iki ya da üçüncü işlerini yapıyorlar..."

Nezin panik anları Dakikalarca anahtar aradı

Haberin Devamı

"MÜZİĞİ BIRAKMAK İSTEMEM"

"Bunun için 15 yıl eğitimi aldım, profesyonel olarak yapıyorum, beş saatlik kursa gitmedim. Kaç yıldır üzerine çalışıyorum ve diplomamı aldım. Müziği mesleğimi asla bırakmak istemem ikisini bir arada götürmeyi tercih ederim" şeklinde konuştu.