Cadde Özgün Aydın ile Dilan Saltık dünyaevine girdi

Özgün Aydın ile Dilan Saltık dünyaevine girdi

06.06.2022 - 12:05 | Son Güncellenme:

'Güldür Güldür Show'un oyuncularından Özgün Aydın, uzun yıllardır birlikte olduğu Dilan Saltık ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti arkadaşları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Özgün Aydın ile Dilan Saltık dünyaevine girdi

Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür Show'da rol alan oyuncu Özgün Aydın (37), Dilan Saltık ile dünyaevine girdi. Dün akşam Fenerbahçe’de gerçekleşen düğün töreninde Güldür Güldür ekibi de arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Davete; Necati Akpınar, Mert Fırat, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Didem Balçın gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Mutlu günlerinde yakın arkadaşları ve ailelerinin yalnız bırakmadığı ikilinin nikah şahitliklerini Didem Balçın ve Alper Kul yaptı. Çiftin nikah töreninde fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı.

"KARDEŞİM MURADINA ERDİ"

Kul, yakın arkadaşı Özgün Aydın ile Dilan Saltık'ın fotoğrafını, "Kardeşim muradına erdi." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade Sunal da fotoğraflarını, "Düğüncülük devam..." ifadeleriyle paylaştı.

Özgün Aydın ile Dilan Saltık dünyaevine girdi

"EN TATLI DAMAT"

Rutkay Aziz'in kendisi gibi oyuncu kızı Doğa Rutkay Kamal da eşi Kerimcan Kamal ve Özgün Aydın ile birlikte verdiği bu poza, "En tatlı damat" notunu düştü.