Cadde Özlem Yıldız plajda güneşlenirken kitap okudu

Özlem Yıldız plajda güneşlenirken kitap okudu

01.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Fit görüntüsü ve bronz teniyle dikkat çeken sunucu Özlem Yıldız, her yaz olduğu gibi bu yıl da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Yıldız, önceki gün Bodrum'da bir otelinde beach'inde güneşlenirken görüntülendi. Yaklaşık bir saat boyunca kitap okuyan Yıldız'ın keyfi yerindeydi.

Özlem Yıldız plajda güneşlenirken kitap okudu

Kanal D ekranlarında 'Konuştukça' isimli programı sunan Özlem Yıldız, 2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile dünyaevine girmiş, 2013'te boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten 2006'da Demir adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti. 2009'da maddi sıkıntıya girene kadar şaşalı bir hayat süren Sinan Serter, daha sonra yaşadığı maddi krizle haberlere konu olmuştu.

Haberin Devamı

"O KADARINI KADINLAR YAPSIN"

Geçtiğimiz yıl Nişantaşı'nda görüntülenen Özlem Yıldız, erkeklerin de bakımlı olması gerektiğini ancak bir erkeğin sürekli bakım merkezinde olmasını kabul edemeyeceğini söylemişti. Ünlü sunucu, "Erkeklerin de bakımlı olması lazım; onlar da yaşlanıyor, onların da cildine dikkat etmesi lazım. Bu kendini sevmekle alakalı, tabii maddi karşılığı da var" ifadelerini kullanmıştı.

Özlem Yıldız plajda güneşlenirken kitap okudu

Yıldız, "Bakım merkezlerinden çıkmayan erkeğe de gerek yok. O kadarını kadınlar yapsın, erkekler işine gücüne gitsin. O kaşlar böyle havaya kalkıyor ya yok, olacak iş değil" demişti.

"ERKEK ÇOCUĞU ANNESİNİ KISKANIYOR"

Klass Ödülleri Gala Seremonisi'ne katılan Özlem Yıldız, erkek çocuklarının anneyi kıskandığını belirterek, 15 yaşındaki oğlu Demir Serter'le yaşadığı bir olayı anlattı.

Özlem Yıldız plajda güneşlenirken kitap okudu

Haberin Devamı

Yıldız, "Arkadaşlar bu benim normale dönmüş halim. İnanın tanıyamazdınız, kapkaraydım. Hatta bu akşam bu elbiseyi giymeden önce oğlum gördü, 'Bu kıyafetle gidemezsin, çok açık' dedi. İnan giydim ve kaçtım. Erkek çocuğu annesini kıskanıyor ama kıyafetim normal" şeklinde konuştu.

BODRUM TATİLİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Özlem Yıldız, geçtiğimiz haftalarda sezonu açtığı Bodrum'da Azka Otel'in beach'inde görüntülendi. Plajda yakın arkadaşları Emine Ün ve İlgi Gövsa ile birlikte güneşlenerek sohbet eden başarılı manken, Bodrum'un bunaltıcı sıcağına daha fazla dayanamayarak kendini denize attı.

Özlem Yıldız plajda güneşlenirken kitap okudu

Denizde dostlarıyla birlikte eğlenceli anlar geçiren Özlem Yıldız, fit fiziğiyle de genç mankenlere taş çıkardı, tüm bakışları üzerinde topladı.

1 SAAT KİTAP OKUDU

Özlem Yıldız, önceki gün yine Bodrum'da görüntülendi. Şezlongda uzanarak güneşlenen başarılı manken, bir ara yanında getirdiği kitabı açarak okudu. Yaklaşık bir saat boyunca kitap okuyan Yıldız'ın keyfi yerindeydi.

Özlem Yıldız plajda güneşlenirken kitap okudu