Cadde Partiye ünlü akını

Partiye ünlü akını

27.12.2018 - 07:57 | Son Güncellenme:

Magazin dergisi L’officiel, önceki gece Quasar Dada Salon’da yeni yıl partisi düzenledi. Düzenlenen partiye Aslıhan Karalar, Engin-Beyza Hepileri, Gonca Vuslateri, Gül Gölge, Cansu Tosun ve Yasemin Allen gibi isimler katıldı.

Partiye ünlü akını

Davette adeta şıklık yarışı yaşandı. Uzun süredir yurt dışında yaşayan Yasemin Allen gecenin en dikkat çeken isimleri arasındaydı. Gecede Hande Subaşı, şık beyaz kıyafeti ve güzel sesi ile gelen davetlilere güzel bir yılbaşı eğlencesi yaşattı.

Haberin Devamı

Rus Yasemin
Yasemin Allen yurt dışında çekimlerinin bittiği yeni projesi hakkında tüyolar verdi. Dizi için birçok aksiyon sahnelerinde yer aldığını söyleyen oyuncu, "Güzel bir proje oldu. Benim içinde olduğum birçok aksiyon sahnem var. Malezya’da çekimleri bitirdik, Rus bir karakteri canlandırıyorum" dedi.

'Hayata yeni başladık'
Geçtiğimiz ekim ayında anne ve baba olan Engin-Beyza Hepileri çifti uzun süre sonra gece eğlencesinde görüntülendi. Oldukça mutlu olduklarını söyleyen ikili, "İnanılmaz duygular yaşıyoruz. Müthiş her şey. Bunun bir tarifi yok. Hayata yeniden başladık. 2.5 ay evde keyifli günler geçirdik. Güzel bir davet olduğu için ilk defa dışarıya çıktık, biraz tadını çıkarıcağız" dedi. EMRAH AKÇAAY