Cadde Sadakatsiz'de Derin ile Volkan'ın 'Asya' sınavı! 'O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı'

Sadakatsiz'de Derin ile Volkan'ın 'Asya' sınavı! 'O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı'

24.03.2022 - 01:06 | Son Güncellenme:

Kanal D’de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisi, 23 Mart Çarşamba akşamı 53’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Vakıf başkanlığını Asya’ya kaptıran Gönül Güçlü’nün hastanenin yönetim kurulunun başına geçtiği yeni bölüme; intikam planı tıkır tıkır işleyen Asya damga vurdu. Derin ve Volkan’ın üzerine oynayan Asya’ya sosyal medyadan yorum yağdı.

Sadakatsizde Derin ile Volkanın Asya sınavı O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı

BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi 'Doctor Foster’dan ekranlara uyarlanan 'Sadakatsiz', 23 Mart Çarşamba akşamı 53’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı diziye, intikam planı için yaptığı hamlelerle Asya damga vurdu.

Haberin Devamı

ASYA'DAN YENİ PLAN
Sadakatsiz 53’üncü bölümde; Volkan ve Asya'yı yakınlaşırken görünce başından aşağıya kaynar sular dökülen Derin, arabasına atladığı gibi gitti. Eşinin peşinden giden Volkan, ona kafasında kurduğu her şeyden uzaklaşması gerektiğini, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını söyledi. Kocasına inanan Derin, annesine Asya’nın kalmasını sağladığı için öfke kusarken; Asya, planına devam etti. Derya’dan rica ettiği gibi kendi evinin anahtarını Derin’in çekmecesine koyduran Asya, kaçtıkça Volkan tarafından kovalanacağını söyledi.

Asya'nın evinde olanlardan sonra kime inanacağını bilemeyen Volkan, konuyla ilgili hem Ali’yi hem Derya’yı aradı. Babasıyla okulda konuşan Ali, annesinin kendisine “Derin nedeniyle babandan uzak duracağım” dediğini söyledi. Volkan’a olanı biteni anlatan Derya da bir daha Asya ile aralarında bir şey olamayacağını arkadaşına yeniden hatırlattı. Volkan ise inatla Asya’yı aramaya devam etti.

Sadakatsizde Derin ile Volkanın Asya sınavı O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı

Haberin Devamı

GÖNÜL, HASTANENİN BAŞINA GEÇTİ
Bu sırada Derin’in kendisini suçlamasından çok sıkılan ve vakıf başkanı olamadığı için öfkelenen Gönül ise Asya ve Nevin’in toplantısına baskın yaptı. Hastanenin en büyük ortağı olduğunu hatırlatan Gönlü Güçlü, artık yönetim kurulunun başına geçeceğini bildirdi. Ardından da şirkete giden Gönül, damadına devir işlemleri için imza atmasını söyledi. Duruma bozulan Volkan, imzayı attığı gibi kendisini garanti altına almaya karar verdi. Emlakçısını arayan Volkan, ellerinde tuttukları bütün mülkleri satın aldı.

Zorlu bir gün geçiren Ceren de Derya’ya muayene oldu. Sonrasında Derin’e durumu anlatan Ceren, Nil ve Selçuk’un Maldivler’e balayına gideceğini öğrenince daha da yıkıldı. Bu evliliği bozmak istediğini söyleyen Ceren, Derin’in talimatlarıyla Selçuk-Nil çiftini rahatsızlandığını söyleyerek yoldan döndürdü.

Sadakatsizde Derin ile Volkanın Asya sınavı O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı

ANAHTAR BİLMECESİ KAFA KARIŞTIRDI
İntikam planı tıkır tıkır işleyen Asya, bütün gün telefonlarını açmadığı Volkan’ı kapısında buldu. Ne olduğunu anlamadığını söyleyen Volkan, Asya’nın her şeyi intikam için yapıp yapmadığını sordu. Durumu kendi lehine çeviren Asya, ondan gitmesini istedi. Eve giden Volkan; Asya’nın, Derin’in anahtarı almış olabileceğini sözlerini hatırlayınca odayı kurcaladı. Çekmecede anahtarlığı bulan Volkan, Derin’e Ali’nin anahtarını görüp görmediğini sordu. Derin’in 'bilmiyorum' demesinin üzerine de Asya’yı arayıp özür diledi.

Haberin Devamı

KOLYE KRİZİ
Planın yeni adımını devreye sokan Asya, çok pahalı bir pırlanta kolyeyi beğendiğine dair Volkan’a haber uçurdu. Asya’ya doğum günü hediyesi almak isteyen Volkan da bunu gidip aldı. Ancak bunun duyulmasını isteyen Asya, Cavidan’la Volkan’ın kuyumcuya gideceği saate bir kahvaltı organize etti. Kendisinden bekleneni yapan Cavidan, Volkan'ı görür görmez Derin’e haber verdi.

Akşam gidecekleri yemekte Volkan’ın kendisine sürpriz yapacağını düşünen Derin, soluğu kuyumcuda aldı. Kuyumcu ise Asya’nın rica ettiği gibi; Volkan’ın aldığı gerdanlığı ona gösterdi. Ardından da Volkan’ı arayan kuyumcu,  Derin’in geldiğini ve ona sadece kolye aldığını söylediğini bildirdi. Durumu toparlamak isteyen Volkan ise Derin’e de başka bir kolye aldı.

Haberin Devamı

Volkan’dan köşe bucak kaçan Asya, İstanbul’da gittiği konferansta Aras ile buluşacağı izlenimini vererek telefonlarını kapattı. Asya’yı merak eden Volkan, onun asistanı Pelin’den Aras’ın adına rezervasyon olduğunu öğrenince; Derin’le yemeğe gitmekten vazgeçti. Sekreterine mesaj atan Volkan, 10 dakika sonra şantiyede kavga çıktığını söyleyerek kendisini aramasını iletti.

Sadakatsizde Derin ile Volkanın Asya sınavı O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı

DERİN'İ ÜZEN HEDİYE
Tam restorana giderken gelen telefonla yemeği iptal eden Volkan, Derin’e kolyeyi arabada verdi. Beklediği gerdanlığı göremeyen Derin, büyük hayal kırıklığı yaşarken; Ceren’in Asya’nın doğum günü planıyla ilgili söylediklerini hatırladı.

Böylece Volkan, Asya’nın peşine düşerken, Derin de kocasının peşinden gitti. Aras’ın gelmediğini öğrenen Volkan, Asya’ya birlikte yemek yiyebileceklerini söyledi. Asya bunu kabul etmese de Volkan, ona aldığı gerdanlığı hediye etti. Kolyeyi boynuna taktıktan sonra kalkan Asya, otelden çıkarken Derin’le karşılaştı.

Haberin Devamı

"İŞİN ZOR, HEP BİR VOLKAN KOVALA"
Kendisine Volkan’ı soran Derin’e kolyesini gösteren Asya, “Kocanı bana sorman çok ironik değil mi? Senin de işin zor Derin; hep bir Volkan ara hep bir Volkan kovala. Her yerden çıkabilir. Belki şu merdivenden belki şu kapıdan” dedi. Yaşadığı hayal kırıklığı ile yıkılan Derin'in haline ve Asya’nın intikam planına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte 'Sadakatsiz’in son bölümüne gelen yorumlardan bazıları…

"Kaç kere dedi Asya, damarıma basmayın diye", "O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı", "Asya yine yargı dağıtıyor", "Asya yaşadıklarını yaşatıyor", "Herkes bir gün yaşattığını yaşar be Derin", "Ve Derin kolyeyi görür", "İşte görmek istediğimiz Asya", "Derin sana üzülemiyorum", "Kendim yapsam bu kadar rahatlardım Asya", "Ah Volkan bakalım ne yapacaksın şimdi"

Sadakatsizde Derin ile Volkanın Asya sınavı O kadar kötülüğün bir bedeli olacaktı