Cadde Seda Bakan: Hamilelik çok güzel geçiyor

Seda Bakan: Hamilelik çok güzel geçiyor

24.04.2022 - 10:14 | Son Güncellenme:

Seda Bakan Ekim 2014’te müzisyen Ali Erel ile evlenmiş, Ağustos 2019’da kızı Leyla’yı dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz haftalarda ikinci bebeğine hamile olduğunu duyuran oyuncu, süreç hakkında konuştu.

Seda Bakan: Hamilelik çok güzel geçiyor

Seda Bakan, 24 Mart'ta bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu. Belirmeye başlayan karnıyla poz veren oyuncu, kızı olacağını açıkladı: Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır.

Haberin Devamı

ÜNLÜLERDEN TEBRİK YAĞDI

Hadise, yakın arkadaşının 50 binden fazla beğeni alan gönderisine kalp emojileriyle karşılık verdi. İdil Firat, Bengü, Serkan Altunorak, Berfu Yenenler, Songül Öden ve Cemre Kemer gibi birçok ünlü isim de Bakan'a tebrik mesajları yazdı.

Seda Bakan: Hamilelik çok güzel geçiyor

"AİLEMİ BİRAZ DAHA GENİŞLETMEK İSTEDİM"

İkinci çocuğuna dört aylık hamile olan Seda Bakan, "İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum" açıklamasını yapmıştı.

Ekranlara bir süre daha ara vereceğini belirten 36 yaşındaki oyuncu, "Ailemi biraz daha genişletmek istedim. Ama kızım dünyaya gelince, artık işlere hızlı bir dönüş yapacağım" demişti.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Seda Bakan, önceki akşam eşi Ali Erel ile Bebek'teydi. Çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet eden çift, "Her şey yolunda. Hamilelik çok güzel geçiyor" diyerek evlerinin yolunu tuttu. Seda Bakan'nın mantosunun arkasında bulunan kedi simgesi de oldukça dikkat çekiciydi.

Seda Bakan: Hamilelik çok güzel geçiyor

Haberin Devamı

"HER KOŞULDA YOĞURT MAYALARIM"

TV'de son olarak 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Seda Bakan, yoğun temposunda kızı Leyla'ya vakit ayırmayı ihmal etmiyor. 2.5 yaşındaki Leyla'nın üzerine titreyen oyuncu, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti.

Tatilde ve setteyken bile önceliği kızına veren Bakan, "Leyloş'a her koşulda yoğurt mayalarım. Alarm kurup saatinde de alırım. Bebeklerimiz için en faydalısı" mesajıyla hayranlarının takdirini toplamıştı.

Seda Bakan: Hamilelik çok güzel geçiyor