Cadde 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!

'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!

07.02.2024 - 08:40 | Son Güncellenme:

Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı daha sonra yayınladığı bir videoda uyuşturucu kullandığını itiraf ederek gözleri üzerine çekmişti. Ersubaşı şimdi ise katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü

Damla Ersubaşı daha önce şiddet gördüğünü iddia ettiği eşiyle boşanmış sonra yeniden barışmıştı. Tekrar ayrılık kararı alan ve o dönem darp edildiğini öne süren edilen Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı eski eşiyle geçtiğimiz haftalarda tekrar mahkemelik olmuştu.

Haberin Devamı

Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenilmişti. Keser, eline ulaşan görüntülerle mahkemeye başvurup, "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum" demişti.

UYUŞTURUCU İTİRAFI DİKKAT ÇEKTİ

Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini almıştı. Çocukları elinden alınan Damla Ersubaşı ise sosyal medya hesabından ağlayarak yaptığı açıklamada uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti.

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü

"PARAYI UYUŞTURUCU VE KUMARDA HARCADIM"

Yasaklı madde kullandığını itiraf eden Ersubaşı şunları söylemişti:

Şimdi ben bir dönem kışın uyuşturucuya düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabi bunu çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim Mustafa'nın hiçbir alakası yok. Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti. Önce bunu 'aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. Tamam senin pisliğinden yeter ki kurtulayım dedim. 'Çocuklar sende kalsın' dedim. 'Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm' dedim. Hepsinin mesajları var. Hepsinin de delillerini sunacağım bundan önce. Çocuklarımı verdim bırakmadı. Tehdide bitmedi, pisliği de bitmedi şiddeti de bitmedi. Parayı da ödüyorum ama ben bu sırada ablasına abisine. 'Seni magazine rezil edeceğim' dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın.

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü

"HAMİLE KALINCA EVLENDİK"

Damla Ersubaşı, son olarak katıldığı YouTube programında sessizliğini bozdu. Hamile kaldığı için apar topar evlendiğinden bahseden Damla Ersubaşı, "Eski eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim. 1,5 yıl flört ettik sonra ben hamile kalınca evlendik.Evlendiğimizde ben 3 aylık hamileydim. Hamile kalmasaydım da evlenirdim. Ailem hamile kaldığını sonradan öğrendi ve babam bir süre benimle konuşmadı. Annem hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüme tükürmüştü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım" dedi.

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü

Haberin Devamı

"BENİ ALDATTI VE YAKALADIM"

Keser tarafından aldatıldığını ve şiddet gördüğünü söyleyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti: "Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. Konuşup düzeltemediğimiz şeyler oldu. Beni aldattı ve yakaladım. İhaneti kendisi de kabul etmişti."

"ŞİDDET ALDATILMAKTAN DAHA KÖTÜ"

"Kendi gece kulübünde yaptığı için görüntüler vardı" diyen oyuncu şöyle devam etti; "9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendiğimde yıkılmıştım. Doğuma girerken hep ne yapacağımı düşündüm. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his. Bana şiddet uyguladığında ben ne yaptım diye düşündüm. Çok zordu... Çocuklarımın babası olduğu için eski eşimin yaptıklarını affetmiştim. Benim yanlışlarım ve hatalarım oldu ama hiçbir zaman çocuklarıma ve eşime zarar verecek bir şey yapmadım."

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü