Cadde Şükran kaçtı, Şükrü kovaladı!

Şükran kaçtı, Şükrü kovaladı!

27.10.2016 - 10:12 | Son Güncellenme:

1,5 yıl boyunca aşk yaşayan Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız, 'Ekşi Elmalar' filminde birlikte oynadı. Şükran Ovalı, galada kıyıda köşede durmaya çalıştı. Şükrü Özyıldız'ın gözleri ise güzel oyuncunun üzerindeydi.

Şükran kaçtı, Şükrü kovaladı

'Şeref Meselesi' adlı dizinin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız, 1.5 yıl aşk yaşamış, sonrasında yollarını ayırmışlardı. Çok geçmeden Şükran Ovalı, milli futbolcu Caner Erkin ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Yıldız futbolcu ile evlilik yolunda hızla ilerleyen Şükran Ovalı, anlaşmasını önceden yaptığı için Yılmaz Erdoğan'ın 'Ekşi Elmalar' filminde Şükrü Özyıldız ile birlikte oynamak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; filmin galası önceki akşam Maslak'ta yapıldı. Caner Erkin sakatlığı nedeniyle galaya katılamayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

"YANINA GİDİP TEBRİK ETTİM"

Şükran etkinlik sırasında kıyıda köşede durmaya çalıştı fakat eski aşkı onu adeta adım adım takip etti. Sonrasında muhabirlerle sohbet eden yakışıklı oyuncu “Herhangi bir zorluk yaşadınız mı?” sorusuna karşılık, “Arkadaşlar biz profesyonel oyuncularız. Rol ne gerektiriyorsa onu yaparız. Şükran da harika bir oyunculuk sergilemiş, izleyince bir kez daha fark ettim ve az önce yanına gidip kendisini tebrik ettim" dedi.