Cadde Emily Ratajkowski'nin oğluyla küvet pozları olay oldu!

Emily Ratajkowski'nin oğluyla küvet pozları olay oldu!

24.09.2022 - 11:56 | Son Güncellenme:

Moda dünyasında 'Emrata' adıyla bilinen Emily Ratajkowski, kendisini defalarca kez aldattığı gerekçesiyle boşanma kararı aldığı Sebastian Bear-McClard ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sylvester Apollo Bear ile fotoğraflarını yayınladı. Dünyaca ünlü modelin Mart 2021'de dünyaya gelen oğluyla çıplak küvet pozları sosysal medyada tartışma yarattı.

Emily Ratajkowskinin oğluyla küvet pozları olay oldu

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde hayatlarını birleştirmişti. New York'ta evlenen çift, az sayıdaki arkadaşlarının huzurunda birbirlerine "Evet" demişti. Emily Ratajkowski'nin, törende gelinlik giymemesi dikkat çekmişti. Ünlü çift, oğulları Sylvester Apollo Bear'ı Mart 2021'de kucaklarına almıştı. Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

DEFALARCA İHANETE UĞRADI!

Geçtiğimiz aylarda Sebastian Bear-McClard-Emily Ratajkowski-çiftinin boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bear-McClard’ın eşini aldattığına dair dedikodular, ayrılık kararının nedeni olarak gösterilmişti. Evliliği noktalama kararını da Ratajkowski'nin verdiği belirtilmişti.

Emily Ratajkowskinin oğluyla küvet pozları olay oldu

"BİR ŞANS DAHA VERMESİ İÇİN YALVARIYOR"

Page Six'e konuşan başka bir kaynak, Sebastian Bear McClard'ın eşini defalarca aldattığını ileri sürmüştü. Ayrıca Ratajkowski'nin katıldığı bir partide alyansını çıkarmış olması, çiftin ilişkisinin sallantıda olduğu söylentilerini güçlendirmişti. Ratajkowski'ye yakın bir kaynak ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Sebastian, ona bir şans daha vermesi için Emily'e yalvarıyor. Ama bu olmayacak; çünkü Emily, Sebastian'ın onun arkasından yaptığı birçok şeyi daha keşfetti.

EVDAN TAŞINDI!

Tüm bunların ardından Emily Ratajkowski, eşyalarını New York'taki ortak dairelerinden taşıyarak, Sebastian Bear-McClard'dan ayrılmasında sonraki adımı atmış oldu. Nakliyeciler, 31 yaşındaki modelin mobilyalarını, kıyafetlerini ve diğer eşyalarını Manhattan'daki dairelerinden çıkarırken görüldü. Siyah bir tulum giyen ve alyansını takmayan Ratajkowski, apartmandan bir saksı bitkisini çıkarırken objektiflere takıldı. Arkadaşlarından biri de büyük bir giysi yığınını ve askıları dışarı taşıyarak, ünlü ismi yalnız bırakmadı.

Emily Ratajkowskinin oğluyla küvet pozları olay oldu

Haberin Devamı

"HAYATIMIN AŞKI"

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Emrata, son olarak sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemine geldi. Ratajkowski, oğlu Sylvester Apollo Bear ile bir küvette çekilen fotoğrafını yayınladı. 1.5 yaşındaki oğluyla verdiği pozlara, "Love of My Life" (Hayatımın aşkı) ifadesinin baş harflerinden oluşan kısaltmayı not olarak düştü.

Emily Ratajkowskinin oğluyla küvet pozları olay oldu

HEM BEĞENİ HEM DE TEPKİ ALDI

Instagram'da 29.5 milyon takipçisi bulunan Emily, üç kareden oluşan gönderisiyle 1.1 milyondan fazla beğeni aldı. Ratajkowski ile Sylvester'ın fotoğraflarına yüzlerce kişi de yorumlarıyla kayıtsız kalmadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise anne ile oğlunun küvette çıplak halde görüldükleri pozlardan hoşlanmadı. Emily Ratajkowski'nin ilgi ve dikkat çekmek için küçük bebeğini kullandığı öne sürüldü. Anne ile oğul arasınsdaki bu anların özel kalması gerektiği yorumları yapıldı.