Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

20.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gizia’nın 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki limitli sayıda üretilmiş eşarp ve fularlar renkli desenleriyle dikkat çekiyor.

En moda En yeni

Fulardan fazlası
Gizia’nın 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki limitli sayıda üretilmiş eşarp ve fularlar renkli desenleriyle dikkat çekiyor. Sadece baş aksesuarı değil pareo, bluz ve mini elbise olarak da kullanılabilen eşarp ve fularların fiyatı 195 TL.


Işıltılı farlar
Loreal’in yaz için hazırladığı makyaj serisindeki Chrome Intensity isimli parlak göz farları dikkat çekiyor. Fiyatı 35,99 TL.

Neşeli fincanlar
Güral Porselen’in yeni koleksiyonunda üzerinde Bugs Bunny ve Tweety gibi çizgi kahramanların bulunduğu fincan, kupa ve porselen takımları var.

Doğu ve Ege lezzetleri bir arada
Yeşilköy Marina’da açılan Efe Balık Restaurant’ın mönüsü Doğu ve Ege bölgelerine has yemeklerden oluşuyor. İşletmecileri Diyarbakırlı, aşçıları ise Cunda Adası ve Bodrumlu olan
mekanın dekorasyonunda da deniz teması işlenmiş. Midye kabuklu zemin döşemeleri, lacivert ışıklandırmalar ve gemici aksesuarları dikkat çekici.

Burger sevenler için
Hecha pratik kullanımı ve tasarımıyla dikkat çeken özel bir tava üretti. Çift gözlü burger tavasının bir gözünde köftenizi pişirirken ötekinde ona eşlik edecek yumurtanızı pişirebiliyorsunuz. Boyner mağazaları, Macro Center ve Dükkan Steakhouse’larda satılan tavanın fiyatı 78 TL.

İki yeni kek
Gloria Jean’s Coffees’ın mönüsüne yeni eklenen “Sunny-Side Up Cake” ve “Stick Mozaik Cake” kahvesini tatlı eşliğinde içmek isteyenler için ideal.

Haberin Devamı

Onarıp koruyor
Dermalogica yeni nemlendiricisi MAP 15 Regenerator’ın içinde bulunan Magnezyum Askorbil Fosfat ile cilde uzun süreli koruma ve onarım sağlama iddiasında. Fiyatı 245,5 TL.

Tatlı kelimeler
Kelime oyunu Scrabble’ın Belçika çikolatasından yapılanlarını Migroslarda bulabilirsiniz. 17,5 TL’den satılan bu “tatlı” oyunda kelimelerinizi çikolatadan harflerle yazabiliyor ve
oyun sonunda da rakibinizle karşılıklı yiyebiliyorsunuz.

Karma albüm
DMC 2006’dan beri pop adıyla yayımladığı karma albümlerine bir yenisini ekledi. Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli gibi isimlerin sevilen şarkılarının bulunduğu Pop 2010’un fiyatı
11,99 TL.

İndirime devam
Aldo’nun sonbahar-kış koleksiyonundaki renkli abiye ayakkabılar yüzde
50 indirimle satılıyor.

Bu sezon kırmızı
Diesel’in 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunda ağırlıkla kırmızı tonlarına yer verilmiş. Kırmızı yağmurluk ve kırmızı desenli tişörtler siyah dar jean’lerle birlikte kullanılmış.