Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

22.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mudo Collection’ın yeni koleksiyonunda bulunan siyah, kapüşonlu kabanlar şu sıralar kış alışverişine çıkacaklar için ideal bir alternatif.

En moda en yeni

Renkli saatler
Puma Time’ın yeni koleksiyonunda silikon ve metal modeller ağırlıkta. Sportif saatlerin turuncu, mor, mavi, pembe gibi renk seçenekleri var.

Haberin Devamı

Sonbaharın vazgeçilmezi
Network yeni sezon koleksiyonunda renkli yün şapkalar, ipek fularlar, trençkotlar gibi sonbahar için birçok alternatif var. Fiyatı 125 TL.

Ev aksesuarı
Harvey Nichols’ın yeni sezon ev dekorasyonu koleksiyonunda yer alan geometrik formdaki aydınlatmanın fiyatı 225 TL.

Dinamik, özgün, eğlenceli tasarımlar...
Türk ve dünyaca ünlü tasarımcıları bir araya getiren Midnight Express tasarım butiğinde; giyim, mücevher, ev aksesuarları gibi birçok çeşit var. Dinamik, özgün ve eğlenceli tasarımcılar Nişantaşı mağazasında.

Yağmur çizmesi
Havaianas yağmur botları ekim ayından itibaren Türkiye’de satışa çıkacak. Mavi, kırmızı, yeşil ve mor renklerindeki botların fiyatı 199.90 TL.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon
Desa sonbahar-kış koleksiyonundan çift renkli bir model.

Adaçayı ve greyfurt aromalı

Carolina Herrera Sport erkek parfümü bergamot, greyfurt ve adaçayı aromalı. Fiyatı 209 TL.

İki yeni şarap

Sulva şarapları, Sulva Reserve serisine Cabernet Sauvignon 2010 ve Merlot 2010’u ekledi. Suvla Reserve serisi kırmızı şarapları, yıllandırılmaya elverişli mahzen şarapları özelliğini taşıyor. Cabernet 72 TL, Merlot 64 TL.

Sportif erkeklere

Dockers’ın yeni sezon erkek koleksiyonunda bulunan kumaş pantolon, kareli gömlek ve puf montlar sportif tarza sahip ve rahatına düşkün erkeklere hitap ediyor.

Kullan at!
Dostlarınız gittikten sonra mutfakta onca bulaşıkla baş başa kalmaktan mı korkuyorsunuz? www.kullanatmarket.com adresinde çeşitli renklerde plastik yemek takımları var. 125 parçadan oluşan 25’li paketlerin fiyatı 25 TL.

Kız çocukları için
Lego’nun kız çocukları için tasarladığı yeni ürünü
“Lego Friends” Adore oyuncukla Türkiye’de satışa çıktı. Kız çocukları oyun setleri ile yaratıcılıklarını keşfedecekler.
Fiyatı 119.90 TL.

Bakım zamanı!

l Watsons’ın “I love” bakım serisi vücut losyonundan dudak parlatıcısana kadar geniş ürün seçenekleri sunuyor. Seri, Rasberry&Blackberry, Coconut&Cream gibi aromalar içeriyor. Vücut
losyonunun fiyatı 12.99 TL.
l Sally Hansen tırnak eti nemlendirici ve tırnak uzatıcı bakım kalemi, sertleşmiş tırnak etlerini yumuşatmaya yardımcı oluyor. Eczanelerde satılan ürünün fiyatı
32 TL.