Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

02.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Saatten kitaba, makyaj setinden bara; işte bu haftanın en yeni ve en modaları

En moda En yeni

Human Race için kayıt yaptırın

En moda En yeni


Nike’ın 31 Ağustos’ta gerçekleştireceği Human Race İstanbul koşusunun ardından 22.00 civarında Kenan Doğulu Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak. Koşuya katılıp konseri izlemek için www.nikeplus.com’u tıklayabilirsiniz. 


Hem dijital hem analog 

En moda En yeni


Timberland’in yeni erkek saati turuncu silikon kayışı ile dikkat çekiyor. Dijital ve analog zaman göstergeli tasarım 5 ATM’ye kadar su geçirmezlik özeliğine sahip.

Bir polisiye bir araştırma
“Av Bakışı” Doğan Kitap cep serisinden çıkan bir polisiye roman. John Sandford’ın yazdığı kitap 17 YTL. Hulûsi Turgut’un yazdığı “Barzani Olayı” ise bir araştırma kitabı. Fiyatı 24 YTL. 

Terasta “çilingir sofrası” 

En moda En yeni


Armada Teras’taki Sultanahmet ve Ayasofya manzaralı Sedirli Otağ bu yaz yerini Teras Bar’a bıraktı. Beyaz keten minderli oturma gruplarının ve sandalyelerin bulunduğu barda içkinize eşlik edecek atıştırmalıklar çilingir tepsilerinde sunuluyor.


Bebeklerin temizliği için
Pigeon ıslak mendilleri artık Türkiye’de. Bebeklerin hassas cildini temizlemek ve nemlendirmek için kullanılan mendiller papatya yağı içeriyor, alkol ve parfüm yok.


Seyahat için makyaj seti
Seyahatlerde makyaj ve bakım ürünlerinizi pratik şekilde taşımak için Sephora Express serisine göz atmakta fayda var. 



Sofrada siyah şıklık
En moda En yeni



Hisar’ın Siyah Akrilik adlı serisinde masa servisleri, buz kovası, tepsi ve çay seti yer alıyor.

Saçları yumuşatan duş başlığı
Nikken Pimag ultra duş başlığı sudaki kireç, klor ve ağır metalleri süzüyor, daha yumuşak saçlara ve cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Başlık, suyu kokudan,
kir ve tortudan da arındırıyor.