Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

26.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni en moda

Çizgiler başrolde

Haberin Devamı

2018 İlkbahar-Yaz Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu, puantiye ve çizgilerden oluşan tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Hem şehirde hem de tatilde stil iddiasıyla hazırlanan koleksiyonda pantolondan mayoya seçenek çok. Çizgili üst 69.99 lira , etek 79.99 lira

En yeni en moda

Oyuncakla eğitime destek

Toyzz Shop ve TEGV çocuklar için güçlerini birleştirdi. Toyzz Shop mağazalarından veya internet adresinden “Rising Sports” ürünlerinden alanlar, TEGV’in katkılarıyla okuyan 1000 çocuğun eğitimine destek vermiş olacak.

En yeni en moda

Okyanusun gücü

Schwarzkopf Beology okyanus özü ve antioksidan algler ile derin denizlerden gelen iki güçlü içeriği saç bakımı için bir araya getirdi. Her saçın ihtiyacına yönelik üç farklı bakım sistemi ile değişim vadediyor. Onarıcı bakım şampuanı 49.90 lira.

Haberin Devamı

En yeni en moda

Yaza yeni stil

Yazın sıcak günlerinde şık bir stille yenilenmek isteyenler için çizgilerin ve renkli nakışların süslediği tişörtler, volan ve tüy detaylı farklı boyda elbise ve etekler Tchibo’nun yeni koleksiyonunda. Yazın en beğenilen renklerinden turuncu elbise 89.95 lira.

En yeni en moda

Çay keyfi

London UK Tea Academy’de eğitim alan Elif Gönlüm’ün kendi çay markası Teaelife’da Eliform, Emango, Eroybos, Elavender ve Etox olmak üzere farklı özellikte çaylar yer alıyor.

En yeni en moda