Cumartesi Güncel Sanat

Güncel Sanat

14.12.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Güncel Sanat

TAZE AÇILDI

Haberin Devamı

İmkan ve imkansızlık

İsmet Doğan’ın “Hiçbir Yerdeyiz” adlı kişisel sergisi Labirent Sanat’ta ziyaretçilerini bekliyor. Doğan, sergideki eserlerinde varlığın dünyaya ya da kendi bedenine aidiyetinin imkan ve imkansızlığını tartışıyor. Ayrıca sergide, sanatçının son dönem “Eksiklik” serisi ve serginin kavram çerçevesiyle bütünlük gösteren dönemlerine ait yerleştirmeleri yer alıyor. Sergiyi 11 Ocak 2020 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Güncel Sanat



İsmet Doğan’ın “Kırık Ekran - Eksiklik Serisi”

BİTMEDEN YETİŞİN

Latin Amerika’dan oyuncaklar

Güncel Sanat



İstanbul Oyuncak Müzesi, Venezuelalı sanatçı Mairo Calderon’un “Ahşaptan Masallar” adlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergiye gelen ziyaretçiler, Calderon’un ülkesinin geleneklerinden, oyunlarından ve oyuncaklarından esinlenerek yaptığı 42 ahşap eseri görebilecekler. Ayrıca sergiye gelenler Latin Amerika ve Karayipler’deki yaşamı ve oyuncak yapım geleneklerini de tanıma şansı buluyor.

Haberin Devamı

ETKİNLİK

Bugün ve yarın Akmerkez’in ev sahipliği yaptığı FloralFest’te tasarımcıların hazırladığı özel dekorların içerisinde çeşitli atölyeler yer alıyor. Katılım ücretsiz.

Güncel Sanat



Bebek Konseri - Şekerleme Diyarında Erken Yılbaşı Kutlaması saat 10.30’da Pera Müzesi’nde gerçekleşiyor. Konserde bebekler ve çocuklar hem bir balerinle tanışma hem de onunla beraber dans edip masalın parçası olma şansı yakalayacak. Biletler 60 lira.