Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

15.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bundan 15 sene önce bilhassa gerilim ve drama sevenlerin başucu filmlerinden olan “Frequency”, dizisiyle ekrana geri döndü.

Televizyonda N’oluyo

Mistik olaylar

Haberin Devamı

Bundan 15 sene önce bilhassa gerilim ve drama sevenlerin başucu filmlerinden olan “Frequency”, dizisiyle ekrana geri döndü. Seyircisine ilk sorduğu soru “Yıllar önce kaybettiğiniz babanızla konuşabilseydiniz ne yapardınız?” olan yapım ilk bölümüyle olumlu yorumlar alarak ve iyi reytinglerle yayın hayatına başladı. Paralel evrenler, mistik olaylar ve ucundan azıcık suç draması da içeren “Frequency”; “Westworld”, “12 Maymun” ve benzer bir hikayeyi içeren “Timeless” izleyicisini memnun edecek gibi görünüyor. IMDb puanı 8.3 olan diziyi Dizimax Sci-Fi’dan takip edebilirsiniz.

Kafa karıştıran gerçekler

Bir dönem Avrupa’yı sallayan Amanda Knox davasına son söz Netflix’in belgesel dramasından geliyor. “Meredith Kercher’i kim öldürdü?” sorusuna yaklaşık sekiz senedir cevap arayan medyanın, ailelerin ve hukuk sisteminin yaşadıklarını anlatan “Amanda Knox”, birçok konuda kafanızı karıştıracak gerçekleri işliyor. Meredith Kercher cinayetinin zanlısı olan Amanda Knox’un olayın ilk gününden bu yana neler yaşadığını kendi anlatımıyla dinlediğimiz drama, medyanın olayları nasıl yönlendirdiğini ve hukukçuların nasıl kafasını karıştırdığını sert ama samimi bir dille anlatıyor. IMDb notu 7.0 olan yapımı Netflix’ten izleyebilirsiniz.