Cumartesi Yeni karışımlar

Yeni karışımlar

26.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezonun trendlerini kombinlerken hangi parçaları bir araya getireceğinize karar veremiyorsanız işinizi kolaylaştıracak önerilerden yardım alın

Yeni karışımlar

Puantiyeler, çizgiler, çiçek desenleri, brokar kumaşlar ve ekoseler gibi farklı desenleri bir araya getirerek ortaya yaratıcı kombinler çıkartabilirsiniz. Bu konuda çekimser olmayın. Örneğin sezonun favorisi ekoseler, romantik çiçeklerle bir araya geldiğinde ortaya oldukça hoş bir görünüm çıkıyor. Veya zebra ve leopar gibi vahşi desenleri pastel tonlarla bir araya getirerek dengeyi sağlayabilirsiniz. Bu yeni karışımları uygulamak için podyumlardan ilham alabilirsiniz. Bluemarine, Dries Van Noten, Givenchy ve Carven trendi başarıyla yansıtan markaların başını çekiyor.

Haberin Devamı

Yeni karışımlar

Zara’dan polyester etek, 99.95 TL

1- Çizgi+çizgi
Geniş yatay çizgilerin sizi olduğunuzdan geniş göstermesini önlemek için yatay çizgili parçaları dikey olanlarla bir araya getirebilirsiniz.

Yeni karışımlar

Forever New’dan boncuklu çanta, 119 TL

2- İnce çizgi+işleme
Çizgili, maskülen bir parçayı dengelemek için onu brokar kumaşlarla birlikte kullanın. Çizgili pantolon-ceket takımınızı işlemeli bir çanta veya ayakkabıyla kombinlemeyi de deneyebilirsiniz.

Yeni karışımlar

3- Ekose+çiçek
Grunge esinli ekoseleri ve romantik çiçekleri doğru kombinlediğinizde tıpkı Givenchy defilesinde olduğu gibi ortaya oldukça şık bir görünüm çıkabilir.

Yeni karışımlar

Hogan’dan deri çanta, 465 avro

Yeni karışımlar

Topshop’tan yün kazak, 139.90 TL

4- Pastel+zebra
Pudra pembesi veya bebek mavisi tonları, dikkat çekici grafik desenler birbirlerini dengeliyor ve ortaya sofistike bir görünüm çıkıyor.

Haberin Devamı

Not edin

Yeni karışımlar

Bilstore’dan Italia Independent kadife gözlükler, tanesi 450 TL

Kadife Çerçeveler
Güneş gözlüğü dünyasındaki son yenilik kadife çerçeveliler. Italia Independent markasının yarattığı gözlükler Jessica Alba’nın da favorisi. Bu gözlükleri Bilstore mağazalarında bulabilirsiniz.

İLHAM ALABİLİRSİNİZ
Rezzan Benardete, Nişantaşı’nda RB Living adlı yeni bir ofis ve showroom açtı. Burada Benardete’nin dünyadan seçtiği tasarımları görme fırsatı bulabilir, eviniz için onun tercihlerinden ilham alabilirsiniz. Veya dilerseniz evinizin dekorasyonunu RB-Living ekibine teslim edebilirsiniz.

InStyle dergilerinin katkılarıyla...