Dünya 17'lik dolar milyoneri! Aylık maaşı dudak uçuklattı, mesleğine kin kustular

17'lik dolar milyoneri! Aylık maaşı dudak uçuklattı, mesleğine kin kustular

22.06.2023 - 13:20 | Son Güncellenme:

Yaptığı meslek dolayısıyla sosyal medyada eleştirilerin odağı olan 17 yaşındaki milyoner Isabella Barret gazetecilere verdiği röportajda hayatından kısa kesitler sundu.

17lik dolar milyoneri Aylık maaşı dudak uçuklattı, mesleğine kin kustular

ABD'li milyoner Isabella Barrett, bir süredir sosyal medyada eleştirilerin odağı konumunda. Kazandığı paralar yüzünden sık sık eleştirilen Barret, İngiliz basınına yaşam tarzı hakkında bilgiler verdi. Cömert biri olduğunu belirten Barret, ilk defa 5 yaşında bir televizyon programına katıldığını ve ününün burada başladığını aktardı.

Haberin Devamı

2013 yılında ilk kez milyonerler kulübüne girdiğini hatırlatan 17 yaşındaki Barret, şu anda ayda en az 10 bin dolar, moda haftalarında ise haftada 30 bin dolar kazandığını bildirdi. The Sun'a konuşan Isabella Barret konuyla ilgili şöyle dedi:

'İnsanların ne kadar çok çalıştığım hakkında hiçbir fikri yok. En son kontrol ettiğimde net değerim birkaç milyon dolardı. Ama annem paha biçilemez olduğumu söylüyor'

17lik dolar milyoneri Aylık maaşı dudak uçuklattı, mesleğine kin kustular

SADECE MAKYAJA 350 DOLAR

Isabella şimdi Los Angeles ve New York City arasında lüks bir hayat yaşıyor ve zamanını iki şehir arasında eşit olarak paylaştırıyor. Hayatındaki sıradan bir günü anlatırken, onu önemli toplantılarına hazırlamak için güzellik uzmanlarına günlük 350 dolar ödediğini belirten Barret, makyaj ürünlerine para saçmayı sevdiğini belirtti.

Özel şoförü tarafından şehirde gezdirilmeyi sevdiğini belirten Barret, lüks eşyalar kullanmayı ve zengin görünmeyi sevdiğini aktardı. Şirketi hakkında da açıklamalarda bulunan Barret, 'Moda haftası koleksiyonlarımı oluşturmak için bir servet harcıyorum. Tasarımlarımı birçok ünlü giyiyor' dedi.

Haberin Devamı

Kıyafet koleksiyonunun değerinin 100 bin dolardan fazla olduğunun altını çizen Barret, 'Daha fazla para kazanmak için para harcamayı seviyorum ve kendimi şımartmayı da seviyorum' ifadelerini kullandı.

17lik dolar milyoneri Aylık maaşı dudak uçuklattı, mesleğine kin kustular

MESLEĞİ KIYAFET TASARIMCILIĞI

Birçok kişinin sosyal medyada kıyafet tasarımcısı olduğu için mesleğini eleştirdiğini ve yaşam tarzını kıskandığını öne süren Barret'ın an itibariyle Instagram'da 100 binden fazla takipçisi var. Evde normal bir hayat yaşadığını bulaşıklarını bile kendisinin yıkadığını belirten Barret, bu eleştirilerin kendisini tanımadıkları için yapıldığını da belirtti.