Dünya 5 yıldır ortada yoktu! Kayıp kadın fotoğraftaki göletin dibinde bulundu

5 yıldır ortada yoktu! Kayıp kadın fotoğraftaki göletin dibinde bulundu

18.01.2023 - 09:44 | Son Güncellenme:

2017 yılında bir anda ortadan kaybolarak sırra kadem basan genç kadın hakkında yeni bir gelişme yaşandı. ABD polisi sıkı çalışması sonucu sır olayı açığa çıkardı.

5 yıldır ortada yoktu Kayıp kadın fotoğraftaki göletin dibinde bulundu

2017 yılının Ekim ayında ABD'nin Chicago eyaletinde Cheyann Klus isimli kadın şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada genç kadının en son bölgenin kuzey taraflarında görüldüğü tespi edildi anca Klus'a dair herhangi bir iz bulunamadı.

Haberin Devamı

Aradan geçen 5 yıla rağmen ABD polisi işin peşini bırakmadı. Yapılan çalışmalar sonuç verince genç kadının cansız bedeni Chicago'da bulunan Mallard ormanındaki küçük bir gölde bulundu. Polis ekipleri genç kadının cansız bedeninin evine 28 kilometre, o dönemki erkek arkadaşının evine ise yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta olduğu belirlendi.

DNA TESTİ YAPILDI

Dalgıçlar tarafından gölün içerisinden çıkarılan Klus'un bedeni DNA incelemeleri için adli tıpa gönderildi. Burada yapılan çalışmalar sonucu genç kadının kayıp Klus olduğu kesinleşti. Bölgenin şerifi tarafından yapılan açıklamada ise acılı aileye baş sağlığı dilendi. Şerif, FBI ile ortak yürütülen çalışmalarda bütün ekip arkadaşlarını kutladı.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan konuyla ilgili bir açıklamada kayıp Klaus'un kız kardeşinden geldi. Genç kadın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda mahremiyet çağrısı yaparak ' 5 yıl önce kaybolan kardeşimi bulduk. Ailecek toparlanmaya çalışıyoruz. Bu konuda sizlerden özel hayatımıza saygı göstermenizi bekliyorum' dedi.