Dünya ABD'li uzman 'Goril balığı' diyerek paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü

ABD'li uzman 'Goril balığı' diyerek paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü

22.04.2023 - 12:34 | Son Güncellenme:

ABD'li bir uzman yaptığı paylaşımla sosyal medyayı resmen salladı. Paylaştığı 'goril balığı' fotoğrafı ile gündeme gelen Mike Holston söz konusu paylaşımı ile on binlerce kişiye ulaştı.

ABDli uzman Goril balığı diyerek paylaştı Sosyal medya ikiye bölündü

Sosyal medyada ortaya çıkan 'Goril balığı' görüntüsü dünyada ses getirdi. Kısa sürede içerisinde 10 binlerce kişiye ulaşan kareye kullanıcılar yorum yağdırdı. İngiliz medyası ise gelişmeyi okuyucularına ön sıralardan sundu.

Haberin Devamı

ABD'Lİ UZMAN PAYLAŞTI

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Egzotik Hayvanlar Uzmanı Mike Holston Karayipler'in Trinidad bölgesinde gorile benzeyen devasa balığı elinde tutan bir adamın fotoğrafını paylaştı. Holston paylaştığı görüntüye şu notu düştü:

'Goril balığının harika fotoğrafı. Bu yetişkin erkek yavru balinalarla besleniyor'

Açıklamalarının devamında 'balık' hakkında bilgiler veren Holston, söz konusu canlının 48 yaşına kadar yaşadığını aktardı.

ABDli uzman Goril balığı diyerek paylaştı Sosyal medya ikiye bölündü

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Paylaşımlarının üst üste gündem olması üzerine goril balığının hem kara da hem de suda yaşadığını öne süren Holston'a kullanıcılar pek de inanmadı. 

Birçok kullanıcı Google'da böyle bir canlının geçmediğini belirterek Holston'a yalancı yakıştırmasında bulundu. Bazı kullanıcılar ise Holston'un iddiasına inandı ve ilginç durum karşısında şaşkına döndü.

Haberin Devamı

40 BİNDEN FAZLA BEĞENİ TOPLADI

Öte yandan Holston bu çılgın iddiası sayesinde 60 bin kişiye ulaştı. Attığı tweetler 40 binden fazla beğeni gelirken 4000'den fazla da RT aldı.