Dünya Bir ailenin yıkıldığı an! Oğullarının cesedi 47 yıl sonra bulundu

Bir ailenin yıkıldığı an! Oğullarının cesedi 47 yıl sonra bulundu

22.02.2023 - 09:57 | Son Güncellenme:

ABD'de 1976 yılında sırra kadem basan Kyle isimli genç hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu olayın arkasındaki sır perdesi az da olsa aralanırken olay dünyada gündem oldu.

Bir ailenin yıkıldığı an Oğullarının cesedi 47 yıl sonra bulundu

22 yaşındaki Kyle Clinkscales, en son Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletindeki LaGrange'de bir barda çalışırken görüldü. Mesai bitimi iş yerinden ayrılan Kyle, 27 Ocak 1976 gecesi ortadan kayboldu.

Haberin Devamı

Kyle, 1974 model arabasıyla birlikte yaşadığı yerden 56 kilometre uzaktaki Auburn Üniversitesine gidip geri dönecekti, ancak genç adamdan bir daha haber alınamadı.

47 YILLIK SIR

ABD polisi ise Kyle'ı ölü ya da diri bulmak için yoğun bir çalışma başlattı. Yıllar süren arama çalışmaları ise sonuçsuz kaldı. Kyle ise tam 47 yıl sonra şans eseri Alabama eyaletinde bulundu. 7 Aralık 2021'de bölgeden geçen biri derede şans eseri Kyle'ın yıllar önce kullandığı arabasını gördü. Şahıs durumu polise söyledi ve soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemeler sonucunda aracın Kyle'ın kullandığı araç olduğu belirlendi.

Bir ailenin yıkıldığı an Oğullarının cesedi 47 yıl sonra bulundu

DNA ANALİZİ YAPILDI

Yetkililer arabada insan kemikleri, cüzdan, kimlik ve kredi kartları da buldular. Kalıntılar, cesedin Kyle'a ait olduğunu doğrulamak için DNA analiz merkezine gönderildi. Burada yapılan incelemeler sonucunda kalıntıların kayıp genç ile eşleştiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Polis tarafından yapılan ayrı bir açıklamada ise genç adamın nasıl öldüğünün tespit edilemediği söylendi. Ölümün bir sır olarak kalacağı da belirtildi.

Bir ailenin yıkıldığı an Oğullarının cesedi 47 yıl sonra bulundu

ANNESİNİN AÇIKLAMASI YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan Kyle'ın annesinin yıllar önce yaptığı açıklama da İngiliz basınında gündem oldu. Söz konusu acı olayla ilgili konuşan acılı anne şöyle demişti:

'Sanki dünya yarıldı ve Kyle içinde kayboldu'

Kyle'ın bulunmasından sonra açıklamalarda bulunan eski bir arkadaşı Lauren Griffen ise genç adamın bulunmasından sonra şu ifadeleri kullandı:

'Herkes ona ne olduğunu merak ediyordu. Çok tatlı ve eğlenceli biriydi. Genel olarak sessizdi, herkese kibar davranırdı'