Dünya Aldatılan kadının intikamı! TikTok'ta izlenme rekorları kırdı...

Aldatılan kadının intikamı! TikTok'ta izlenme rekorları kırdı...

07.06.2022 - 13:35 | Son Güncellenme:

Genç kadının sevgilisiyle çıktığı tatilde yaşananlar filmleri aratmadı. Aldatıldığını söyleyen genç kadının intikam anları TikTok'ta izlenme rekorları kırarken, olayın kahramanı genç adam ise bambaşka bir hikaye anlatarak şaşkınlık yarattı.

Aldatılan kadının intikamı TikTokta izlenme rekorları kırdı...

İspanya'da tatil yapan genç çift, otele yerleştiklerinde ilişkilerinin üstüne kara bulutların çökeceğinden habersizdi. Mısır tatili sonrası rotalarını Ibiza'ya çeviren çift, güneşin ve denizin keyfini çıkarmaya hazırdı. Başına geleceklerden habersiz olan genç adam, havuz kenarında güneşlenirken az sonra olacakları bilmiyordu. Birdenbire kız arkadaşı bir bavulla gelip bütün kıyafetlerini havuza atmaya başladı. Chelsi Carver adlı TikTok kullanıcısının kaydettiği videoda aldatıldığını söyleyen kadın bir yandan sinirli bir şekilde erkek arkadaşına bağırıyor, bir yandan da onun bavulunu havuza sürüklüyordu. Erkek arkadaşı ise kız arkadaşına, "Umarım kovulursun seni şişko pislik" diyerek bağırıyordu. 

Haberin Devamı

'ALDATMIŞ SAYILMAM ÇÜNKÜ...'

Bu anları kameraya alan Chelsi Carver, "Ibiza'da aldatırken yakalanırsanız böyle olur" notuyla videoyu TikTok'a yüklendi. Yüklendiği gibi 250 binden fazla izlenme alan videoya birçok yorum da geldi. Bazıları "Daha beterini hak ediyor" yazarken, bazı kullanıcılar da kadının elektronik ve değerli eşyaların yanı sıra adamın uçak biletini de havuza atması gerektiğini söyledi. Ancak bu yorumları yapanlar yanılıyor olabilirdi. Çünkü olay görünenden biraz farklıydı. Genç adam aslında sevgilisini hiç aldatmadığını, sevgilisinden Ibiza gezisinden önce ayrıldığını ancak rezervasyon yaptırdıkları için arkadaş olarak tatile gitmeye karar verdiklerini iddia etti.

 

"İlişkimi bitirdiğim için onu aldatmış sayılmam" diyen adam, Mısır'a gittiklerini ve uçakta eski kız arkadaşına başka biriyle birlikte olduğunu açıkladığında eski kız arkadaşının hiçbir şey olmamış gibi davrandığını söyledi. Dolayısıyla havuzun başında içkisini yudumlarken başına gelenleri anlamlandıramadığını söyleyen genç adam, eski kız arkadaşını destekleyen yorumlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

HER ŞEYİ SİME BULADI

Haberin Devamı

Birbirinden tuhaf aldatma hikayeleri bununla da sınırlı değil. İngiltere'de bir kreşte hemşirelik yapan Jade Butters, eski erkek arkadaşının akıllı saatinde başka kadınlara attığı mesajlar ve fotoğraflar buldu. Gördüklerini hazmedemeyen genç kadın, ona sadakat konusunda unutamayacağı bir ders vermek istedi ancak kendi başını da belaya sokmak istemiyordu. Bu nedenle çözümü kendince 'zararsız' olduğunu düşündüğü bir yöntemde buldu.

Aldatılan kadının intikamı TikTokta izlenme rekorları kırdı...

Aldatıldığından dolayı canı bir hayli sıkılan Jade, sevgilisinin eşyalarının neredeyse hepsini sime buladı. Böylece sevgilisine karşı kaybettiği güveni, ona evinde güvenilecek hiçbir şey bırakmayarak ödetti. Jade'in sevgilisinin evinde artık tek bir nokta dahi güvenli değildi. Yatağı, kıyafetleri ve hatta diş macunu bile sadakatsizliğinin kurbanı oldu.

ADI 'NOEL İNTİKAMI'

Jade Butters, ilk önce tam 82 tüp renkli sim aldı. Bunun için çok büyük bir masraf da yapmadı, satın alırken 15 sterlinlik online hediye çeki kullandı. Bununla ilgili, "Simlerin ne kadar sinir bozucu olabileceğini biliyorum ve onu evinin her yerine yaymanın gerçekten iyi bir fikir olacağını düşündüm” dedi. Simleri çantasına koyan Jade, eşyalarını toplamak için sevgilisinin evine gittiğinde "Noel intikamı" olarak adlandırdığı şakayı gerçekleştirdi ve bu esnada kendisini videoya aldı.

ade'in yaptığı basit bir sim döküp gitme olayı değildi. Simler akla gelebilecek her yerdeydi. Öyle ki çamaşır yıkamak için kullandığı deterjanın içine bile koymuştu. Sevgilisinin kıyafetlerinin ceplerine, ayakkabılarına, çekmecelerine, yatak takımlarına kadar her şeyini simledi. Ayrıca tesisata zarar vermeden tuvalete bile sim koymayı ihmâl etmedi. Butters'ın TikTok'taki 39 saniyelik klibi, büyük bir ilgi gördü. Birçok kadının övgü yağmuruna tuttuğu Jade, kısa sürede popüler oldu. Hatta kadın takipçileri erkek arkadaşlarını, "Eğer beni aldattıysan elimde yapmam gereken şeylerin bir listesi var" diyerek etiketlediler.