Dünya Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti'

Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti'

12.06.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

ABD'li bir kadın babasını kaybettikten sonra cinsel hayatında yaşadığı değişimlerle ilgili kısa bir demeç verdi. Söz konusu açıklamalar sonrası uzmanlar da konuyla ilgili yorumda bulundu.

Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: Cinsel hayatım değişti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Las Vegaslı bir kadın, 75 yaşındaki babasının ölümünün ardından yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Söz konusu açıklamalar kısa sürede dünya basınında infial yarattı.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Shanna Christmas babasının ölümünden önce cinsel hayatının monotonlaştığını ve eski heyecanının kalmadığını bildirdi. Sıradan bir hayatı olduğunu da belirten Shanna, iş ve ev dışında bir yere gitmediğini aktardı.

BABASI ÖLÜNCE CİNSEL HAYATI DEĞİŞTİ

Shanna, babasının ölümünden sonra ise cinsel hayatının tamamen değiştiğini ve artık kendini daha mutlu ve özgüvenli hissettiği konusunda bir röportaj verdi.

Babasının yaşı nedeniyle bunama sorunları olduğunu söyleyen Shanna, yaşlı adamın uzun zamandır zor bir süreçten geçtiğini aktardı.

Shanna her şeye rağmen babasını özlediğini ve talihsiz adamın son günlerini acı içinde geçirdiği için üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.

Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: Cinsel hayatım değişti

TIP DÜNYASI ADINI KOYDU

Uzmanlar, sevilen birinin ölümünün cinsel arzuyu artıracağını ve ani bir macera ve insanda bulunan fırsat yaratma duygularını tetikleyeceğini söylüyor. Bunun nedeni olarak ise yaşanan üzüntüyü beynin farklı bir dopamin kaynağı kullanarak tekrar normale döndürmeye çalışması olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Psikologlarda benzer açıklamalarda bulunarak genç kadının bir 'özgürlük etkisi' yaşadığını ve beklenen ölümden sonra bir rahatlama hissi olabileceğini söylediler.

Diğer teoriler, cinsel arzudaki ani patlamanın, kederden kaçınma ve kaybın açtığı boşluğu kapatma isteğinden kaynaklanabileceğini öne sürüyor.

Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: Cinsel hayatım değişti