Dünya Bakıcıya 1.1 milyon $ Trump’a hiçbir şey!

Bakıcıya 1.1 milyon $ Trump’a hiçbir şey!

22.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geçen yıl ölen Ivana Trump’ın mirasından bakıcısına bile lüks daire bıraktığı ama eski eşi Donald Trump’a tek bir hatıra bırakmadığı ortaya çıktı!

Bakıcıya 1.1 milyon $ Trump’a hiçbir şey

ABD’nin bir önceki başkanı Donald Trump halen üçüncü evliliğini Melania Trump ile sürdürüyor. Eski başkanın ilk eşi, 1977’de evlendiği Ivana Trump’tı. Ivanka, Donald Trump Jr. ve Eric adında üç çocukları olan çift 1992’de boşanmıştı.

Haberin Devamı

34 milyon $’lık miras

Ivana Trump, geçen yıl evinin merdivenlerinden düşerek 73 yaşında ölmüştü. Vasiyeti açıklanan Ivana Trump’ın 34 milyon dolarlık mirasını çocukları, dostları ve hayır kurumları arasında paylaştırdığı görüldü.

Hatırlamamış bile

Sahibi olduğu mülklerin çoğunu üç çocuğu arasında paylaştıran Ivana Trump, Florida’daki 1.1 milyon dolarlık dairesiyle köpeği Tiger’ı da bakıcıları Susanna Curry’e bırakmış. Ama çocuklarının babası, eski eşi Donald Trump’a hatıra niyetine bile olsa hiçbir şey bırakmamış. Hatta vasiyetinde eski başkandan hiç bahsetmemiş! Trump kardeşlere dadılık yaptıktan sonra ailenin dostu haline gelen Curry, son yıllarında Ivana ve köpeğine de bakmış.