Dünya ‘Biden yüzünü gerdirdi’

‘Biden yüzünü gerdirdi’

16.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Uzmanlar, ABD Başkanı Joe Biden’ın gençleşmek için yüz gerdirme de dahil birçok estetik işlemden faydalandığını söyledi

‘Biden yüzünü gerdirdi’

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Haberin Devamı

Gazeteci Michael Bender’ın “Açıkçası Bu Seçimi Biz Kazandık: Trump’ın Nasıl Kaybettiğinin Hikâyesi” adlı kitabında, ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın, Ocak ayında yerine gelen Joe Biden’ın yüzünü gerdirdiğini söylemesi, yeni başkanın estetik merakını gündeme getirdi. Trump  geçen yıl koronavirüs nedeniyle sürekli maske taktığı için Biden’ın yüz gerdirme operasyonlarına boşuna para harcadığını söylemişti. Birçok uzman da Trump’ın ‘estetik’ iddiasını doğruladı.

Dolgusu var

Estetik uzmanları, göreve başlayan en yaşlı ABD Başkanı olan 78 yaşındaki Biden’ın kırışıklıkları için dolgu yaptırdığını, yüzünü gerdirdiğini, saç çizgisini düzelttirdiğini ve dişlerini beyazlatmak için kozmetik prosedür uygulattığını söyledi. Uzmanlar, Biden’ın 2019 yılında, 2008’de başkan yardımcısı olarak sürdürdüğü kampanyası sırasındaki halinden belirgin şekilde farklı göründüğünü belirtti.

Haberin Devamı

‘Botoks da yaptırıyor’

Dr. Steven Davis, Biden’ın bir yıl önce yüzünü gerdirdiğini ve dişlerinde porselen kaplama olduğunu söyledi. Davis, “Biden’ın fotoğrafları incelendiğinde kulak kıkırdağı boyunca uzanan yara izleri fark ediliyor. Saç ektirdiği de biliniyor. Kaşlarının çevresinde ise botoks var” dedi. Plastik cerrah Barry Cohen de “Hiç şüphe yok ki Joe Biden saç ektirdi. Aslında, yıllar önce kötü postişleri vardı. Sonra onları kamufle etmek için ön saç çizgisini doldurttu. Ayrıca düzenli botoks ve dolgu yaptırdığından şüpheleniyorum” dedi. 

Yazarlar