Dünya Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı

Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı

03.05.2024 - 11:59 | Son Güncellenme:

Hayata gözlerini yumduğunda henüz altı yaşındaydı. Kendisini koruması ve sevmesi gereken babasının, 'çok kilolu' olduğu hezeyanıyla uyguladığı şiddet sonu oldu. Cani babanın çocuğun ölümünden yaklaşık iki hafta önceki hastalıklı davranışları ise güvenlik kamerasına yakalanmasıyla ortaya döküldü.

Cani baba Öldüğünde henüz altı yaşındaydı

Amerikalı bir babanın, altı yaşındaki oğlunu, çocuğun kronik istismar sebebiyle ölümünden sadece birkaç gün önce 'çok kilolu' olduğu gerekçesiyle koşu bandında koşmaya zorladığı rahatsız edici görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ACIMASIZCA ZORLAMAYA DEVAM ETTİ

31 yaşındaki Christopher Gregor, oğlu Corey Micciolo'nun yıllar süren istismar iddialarının ardından 2021'de 'künt kuvvet travması' sebebiyle ölmesinin ardından cinayet suçlamalarıyla yüzleşmek üzere mahkemeye çıktı. Gregor suçlu bulunması halinde ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Duruşma sırasında spor salonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler mahkemede gösterildi. Görüntülerde Corey'nin sürekli koşu bandından düştüğü, Gregor'un ise onu kaldırıp tekrar bantın üzerine koyduğu görülüyor.

Amerikan basınının bildirdiği üzere, Gregor bir noktada oğlunu tekrar koşmaya zorlamadan önce başının arkasından ısırıyormuş gibi görünüyor. Koşu bandının hızı, küçük çocuğun bacaklarının yetişemeyeceği kadar yüksekti ve çocuk defalarca ekipmandan düştü ve tekrar denemek için geri dönmeye zorlandı.

Haberin Devamı

Cani baba Öldüğünde henüz altı yaşındaydı

KÜÇÜK BEDENİ DAYANAMADI

Spor salonu ziyaretinden günler sonra, Corey'nin velayetini Gregor'la paylaşan çocuğun annesi Breanna Micciolo, oğlunun yaralarını gördü ve bunları sosyal hizmetlere bildirdi.

Yine medyaya yansıyan detaylara göre, annesi çocuğu, 2 Nisan'da bir doktora götürdü ve doktor, babasının onu 'çok kilolu olduğu için' koşu bandında koşmaya zorladığını söyledi. Zavallı çocuk ertesi gün hayatını kaybedecekti.

Ertesi gün, küçük çocuk tökezleyerek, konuşmada zorluk çekerek, mide bulantısı ve nefes darlığı hissederek uyandı. Gregor, küçük çocuğu aceleyle hastaneye kaldırdı. Bu, doktorların sağlık taraması yapmasına sebep oldu ve bu sırada Corey nöbet geçirdi. Sağlık personeli elinden gelen tüm müdahaleyi yapsa da çocuk henüz altı yaşında yaşama veda etti.

İlk otopsi, Corey'nin künt kuvvet yaralanmaları, kalp ve karaciğer kontüzyonu, iltihaplanma ve kan zehirlenmesi sonucu öldüğünü ortaya çıkardı. Gregor, müfettişlerin spor salonundaki korkunç görüntüleri incelemesinin ardından Temmuz 2021'de çocuğu suiistimal etme suçlamasıyla tutuklandı.

ANNE GÖRÜNTÜLERİ GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ

Cani baba Öldüğünde henüz altı yaşındaydı

Corey'nin ölümünün, Eylül 2021'de bir adli patoloğun, altı yaşındaki çocuğun göğsünde ve karnında künt darbe yaralanmaları, kalbinde yırtılma, sol pulmoner kontüzyon ve karaciğerinde yırtılma ve yaralanma da dahil olmak üzere 'kronik istismardan' muzdarip olduğunu tespit etmesinden sonra cinayet olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Salı günü mahkemede tanık olarak kürsüye çıkan ilk kişi çocuğun annesi oldu. Zavallı kadın rahatsız edici videoyu izlerken hıçkırarak gözyaşlarını sildi. Oğlunun ölümünden sonra Breanna Micciolo, davasıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla 'Justice for Corey' (Corey için adalet) adlı bir Facebook sayfası oluşturdu.

O dönemde şöyle yazmıştı: 

"Bu grubu oğlum Corey Micciolo adına adalet için mücadele etmek amacıyla kurdum. Hayatı, onu önemsemesi ve sevmesi gereken biri olan babası tarafından elinden alındığında henüz 6 yaşındaydı. Burada bir ordumuz var ve adalet yerini bulana kadar savaşmayı bırakmayacağız."

Yazarlar