Dünya Çocuklarının gözleri önünde öldü! Birbirlerine son kez baktılar

Çocuklarının gözleri önünde öldü! Birbirlerine son kez baktılar

19.07.2023 - 11:42 | Son Güncellenme:

Kayalıkların üzerinde dalgalara kapılan genç çift, çocuklarının gözleri önünde dehşeti yaşadı. O anlar anbean evlatlarının tuttuğu kameraya yansıdı.

Çocuklarının gözleri önünde öldü Birbirlerine son kez baktılar

Hindistan'ın başkenti Mumbai kentindeki popüler Bandra Bandstand bölgesinde 3 çocuğuyla beraber gezen Jyoti Sonar ve eşi Mukesh’i güzel geçirdikleri günü ölümsüzleştirmek için bir fotoğraf çektirmek istedi. Hint Okyanusu'nun kıyısına inen çift, bir kayalığın hemen üzerinde birbirlerine bakarak poz verdi.

Haberin Devamı

Çocuklarının gözleri önünde öldü Birbirlerine son kez baktılar

KORKUNÇ AN

Tam o sırada dalgaların gücüne karşı koyamayan çift suya karıştı. 32 yaşındaki adam görgü tanıklarının sayesinde kurtulurken, eşi akıntıyla beraber okyanusta sürüklenmeye başladı. Bir süre sonra gözden kaybolan talihsiz kadın tam 20 saat sonra ölü olarak bulundu. Çocuklarının gözleri önünde ölen anne kısa sürede dünya basınında ses getirdi.

ÇOCUKLARI HER ŞEYİ GÖRDÜ

Dalgalar nedeniyle dengesini kaybettiğini belirten Mukesh, eşini kurtarmak için elinden geleni yaptığını belirtti. Kendisini de bir görgü tanığının bacağından yakaladığını kaydeden Mukesh, 'Eşim onu sıkıca tutmama rağmen suya sürüklendi. Çocuklarımın bu travmayı nasıl atlatacağını bilmiyorum' dedi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan görüntüleri ise milyonlarca kullanıcı izledi. Birçok kişi çiftin güvenlik önlemi almadan aldığı riski eleştirdi.

Çocuklarının gözleri önünde öldü Birbirlerine son kez baktılar