Dünya Çorabından çıkanı çığlık çığlığa gösterdi! Milyonlarca kez izlendi

Çorabından çıkanı çığlık çığlığa gösterdi! Milyonlarca kez izlendi

07.07.2021 - 10:57 | Son Güncellenme:

Sosyal medya üzerinden yaşadıkları korkunç deneyimleri paylaşanlara bir yenisi daha eklendi. Bir TikTok kullanıcısı, bacağında bir acı hissetti ve hemen çorabının altına baktı ancak gördükleri hiç de hoş değildi. Bu anları videoya alan genç kadın, çığlık çığlığa yaşadığı korkuyu gösteriyor.

Zoenesquik isimli TikTok kullanıcısı, sağ bacağının altında hem bir kaşıntı hem de bir acı hissediyor. O sırada telefonun kamerası ile bu anları kaydeden TikTok kullanıcısı, çorabını kaldırdığında bacağında bir kanama olduğunu görüyor. Daha sonra ise çorabın altında bir şeylerin hareket ettiğini görüyor.

Haberin Devamı

Çorabının altından kan emici sülüğün çıktığını gören genç kadın çığlıklar içinde videoyu kaydetmeye devam ediyor. Arkadaşından yardım isteyen Zoe, hem büyük bir korku hem de şaşkınlık yaşıyor. Pek çok kişiyi rahatsız eden bu video kısa sürede 15 milyon izlenmeye ulaştı zira Zoe’nin 4 milyona yakın bir takipçisi bulunuyor.

MİLYONLARCA KİŞİ KORKUYLA İZLEDİ

Avustralya’da yaşayan Zoe, bu tip videolarıyla biliniyor. Zira zaten ülkede dünyanın en çeşitli böcek türleri bulunuyor ve çoğu da oldukça zehirli. Videodaki sülük ise uzun bir süredir kızın çorabında bulunuyor olacak ki oldukça şişmiş görünüyor.

Çorabından çıkanı çığlık çığlığa gösterdi Milyonlarca kez izlendi

Videoyu görenler ise fobilerinin tetiklendiği söylüyor. Zoe için endişelenenlerin yanında onların başına gelseydi bayılacaklarını söyleyenler de bulunuyor. Bir kullanıcı ise "Bu çok korkunç, bunu gerçekten yaşamak zorunda kaldığın için çok üzgünüm." diyor ve bir diğeri ise kendi başına gelse "Zihinsel olarak iyileşebileceğimi hiç sanmıyorum" diyor.

 

 

Yazarlar