Dünya Damat düğünde katliam yaptı! Annesi ve eşini öldürüp intihar etti

Damat düğünde katliam yaptı! Annesi ve eşini öldürüp intihar etti

28.11.2023 - 12:58 | Son Güncellenme:

Düğünde eşini, kardeşini akılalmaz bir nedenden ötürü öldüren katil damat dünya basınında deprem etkisi yarattı.

Damat düğünde katliam yaptı Annesi ve eşini öldürüp intihar etti

Son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri turizm cenneti Tayland'da meydana geldi. 71 milyonluk ülkede dünya evine girmeye hazırlanan bir damadın yaptıkları önce yerel medyada sonra da dünya basınında kısa sürede yankı uyandırdı. Tayland basınının 'Korku düğünü' olarak adlandırdığı gelişmede, Chaturong Suksuk isimli müstakbel damat sarhoş olunca dehşet saçtı.

Haberin Devamı

KORKUNÇ KATLİAM

29 yaşındaki damat, düğün sırasında eşiyle tartışınca alkolün de etkisiyle deliye döndü. Aracında gidip elinde bir silahla geri dönen öfkeli şahıs önüne gelene kurşun yağdırdı. Saldırıda 24 yaşındaki gelin dahil dört kişiyi öldüren damat, son kurşunu ise kendine sıktı.

Damat düğünde katliam yaptı Annesi ve eşini öldürüp intihar etti

Görgü tanıklarının ifadesine göre ilk başta rasgele ateş açan damat, 62 yaşındaki annesi ve 38 yaşındaki kardeşini de olay yerinde öldürdü. Saldırıda ikisi hafif biri ağır üç kişi yaralanırken, ağır yaralı yaşındaki Thong Nonkhunthod hastanede yaşamını yitirdi.

"YAŞ FARKI SORUN ÇIKARDI"

Polis tarafından yapılan açıklamada çiftin evlenmeye karar vermeden önce üç yıldır birlikte olduğu basınla paylaşıldı. Damadın aile üyeleri tarafından yapılan açıklamaya göre genç adamın gelin ile arasındaki yaş farkı nedeniyle özgüven sorunu yaşadığı belirtildi ancak polis bu durumu yalanladı.

Haberin Devamı

Damat düğünde katliam yaptı Annesi ve eşini öldürüp intihar etti