Dünya Fiorentina kaptanın yasını tutuyor

Fiorentina kaptanın yasını tutuyor

05.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Fiorentina kaptanı Davide Astori uykusunda vefat etti, İtalya futbol şoke oldu. Serie A’da dün bütün maçlar ertelenirken, vefat nedeninin kalp dolaşım sisteminin durma ihtimali olduğu düşünülüyor.

Fiorentina kaptanın yasını tutuyor

Kahvaltıda öğrendiler

Haberin Devamı

İtalya futbolu dün sabaha büyük bir üzüntüyle uyandı. Fiorentina’nın takım kaptanı Davide Astori’nin hayatını kaybettiği duyuruldu. Önceki gün Udinese deplasmanı için takım halinde otelde kalan Fiorentina’da 31 yaşındaki Astori’nin uykusunda vefat ettiği belirtildi. Takım kaptanı olan ve otelde kamp halinde bulunan Mor Menekşeler’de sabah saatlerinde kahvaltıda yer almayan Astori herkesi ilk etapta çok şaşırttı. Astori’nin gelmemesi üzerine kaldığı odaya çıkan takım arkadaşları kendilerini şoke eden haberi aldı.

7 maç ertelendi

İtalyan basınında, 31 yaşındaki stoperin ölümüne kalp dolaşım sisteminin durmasının yol açtığı ifade edildi. Fiorentina’nın resmi yayın organlarından da bir açıklama geçilerek, “Kaptan Davide Astori’nin ani ölümü nedeniyle Fiorentina derin üzüntü duymaktadır. Bu korkunç ve hassas durum nedeniyle özellikle onun ailesine saygı ve hassasiyet gösterilmesini rica ediyoruz” denildi. Bu arada İtalya Serie A’da dün oynanması gereken 7 maç ertelendi. Davide Astori’nin cenaze işlemleriyle ilgili detaylar bugün belli olacak.