Dünya Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı

Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı

20.04.2024 - 11:30 | Son Güncellenme:

Yaşadıkları dolu dizgin aşk sonrası dünyaevine girmeye hazırlardı. Ancak gelinin ailesinin akılalmaz bir şartı vardı. Yıkılan damadı ise, tahmin edilemez bir 'sürpriz' bekliyordu.

Geline düğünün ortasında arkadaş şoku Damat nedime ile el ele uzaklaştı

Çin'de gerçekleşmesi beklenen düğün adeta felaketle bitti. Düğünün ortasında gelinin arkadaşı olan nedime ile kaçan damat tüm davetlileri şaşkına çevirdi. Gelin ve ailesi ise yıkıldı. Gelin ve damat uzun yıllardır birbirlerine karşı derin bir sevgiye sahipti. Dolu dizgin bir aşkın ardından ikili evlenmeye karar verdi.

Haberin Devamı

GELİNİN AİLESİNİN ANİ 'ŞARTI'

Mutlu günlerinde damat ve yakınları, düğün hazırlıkları için sabah erkenden gelinin evine geldi. Şaşırtıcı olan ise damat, gelinin akrabalarından adetleri olan 'kırmızı zarf' istenmeden eve girebildi. Bu hareket yerel geleneklere uymadığı gerekçesiyle kendisini rahatsız hisseden damat, gelinin ailesine 'neler olduğunu' sordu. 

Gelinin ailesi beklenmedik şekilde, damada 500 bin yuan vermemesi halinde kızlarının bugün evlenmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Şaşkına dönen damat bu talebi ilk duyduğunda bir şaka olması gerektiğini düşünerek inanmakta dahi güçlük çekti. Ancak gelinin annesi, oğlunun borcunu ödemek için paraya ihtiyacı olduğu konusunda ısrar etti.

'BENİMLE GELMEZSİN DEĞİL Mİ?'

Haberin Devamı

Durumun ciddiyetini anlayan damat, dürüstçe fazla parasının olmadığını aktardı. Sonra da dönüp üzgün gözlerle geline sordu: 

"Bugün parayı veremezsem benimle gelmezsin değil mi?"

BEKLENMEDİK SÜRPRİZ 'DESTEK'

Sevgilisi ise, basitçe "Başka seçeneğim yok" diyerek cevap verdi. Ansızın ayrılık aşamasına gelen çiftin aileleri arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Gelinin arkadaşı olan nedimelerden birinin araya girmesiyle ise tartışma iyiden iyiye kızıştı.

Damada yapılanın haksızlık olduğunu söyleyen genç kadın, "Bu (damadın ailesi) gerçekten çok iyi bir aile. Borçlu olan sizin oğlunuz. Neden damadınızı bunu ödemeye zorluyorsunuz? Resmi düğünün henüz gerçekleşmemiş olması ne kadar da büyük şans" diyerek damadı ve ailesini savundu.

EL ELE UZAKLAŞTILAR

Düşündüklerini söyledikten sonra ise, damada dönüp hiç beklenmeyen bir hareketle kendisiyle evlenmesini istedi. Bir müddet tereddüt eden adam sonra bu teklifi kabul etmeye karar verdi. İkili el ele tutuşarak ve kimsenin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden düğün salonundan uzaklaştı. 

Genç kadının ailesi de oldukça şaşkındı. Düğüne katılan pek çok davetli gelin evinin yaptıklarına katılmazken olayın sosyal medyada duyulmasıyla birçok kullanıcı da aynı düşünceyi paylaştı.