Dünya Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi

Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi

10.05.2023 - 11:04 | Son Güncellenme:

Ekvador'da cesetleri birbirlerine bağlanmış ve boğazı kesik olarak bulunan genç kızların son anları ortaya çıktı.

Genç kızlar ölüme böyle gitmiş Saatler sonra boğazları kesildi

Nisan ayının başlarında Güney Amerika ülkelerinden biri olan Ekvador'da korkunç bir gelişme yaşandı. Söz konusu gelişme o dönem dünyada infial yarattı.

Haberin Devamı

Ülkede bulunan Quininde yakınlarındaki Esmeraldas Nehri kıyısında 3 genç kızın cesetleri bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaptıkları çalışmalar sonucu kızların işkence gördükten sonra boğazları kesilerek öldürüldüğünü aktardı.

KÖPEK TESADÜFEN BULDU

Cesedi ise bir köpek tesadüfen buldu. Köpeği fark eden balıkçıların ihbarı üzerine ise korkunç gelişme ortaya çıktı. Esmeraldas Eyaletindeki yerel haberlerin bildirdiğine göre, cesetlerin her biri bağlı, boğazları kesik ve ağızları bantlı halde bulundu. Aradan geçen bir hafta sonunda olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Bulgulara göre üç genç kadından ikisi, kaybolmadan birkaç saat önce sevdiklerine tehlikede olduklarını ima eden mesajlar gönderdi.

Genç kızlar ölüme böyle gitmiş Saatler sonra boğazları kesildi

SON MESAJLARI YÜREKLERİ BURKTU

19 yaşındaki Denisse Reyna'nın bir arkadaşına "Bir şeyler olacağını hissediyorum" diye mesaj attığı, 22 yaşındaki Nayeli Tapia'nın ise 4 Nisan saat 23.00'ten hemen sonra "her ihtimale karşı" kız kardeşiyle konumunu paylaşmaya başladığı bildirildi.

Haberin Devamı

Genç kızlar ölüme böyle gitmiş Saatler sonra boğazları kesildi

ARABAYA BİNDİKTEN 1 GÜN SONRA ÖLÜ BULUNDULAR

Olayla ilgili 1 ay sonra ise yeni bir gelişme yaşandı. Polis tarafından yayınlanan kamera görüntülerine göre genç kızlardan biri siyah bir arabanın arka koltuğuna binerken görüldü. Kayıtlara göre görüntü, kızların cesetlerinin bulunmasından tam 1 gün önce çekildi.

Yerel yayın organı TC Televizyonu, polisin ölümlerinin 'uyuşturucu kaçakçılığıyla bağlantılı tehlikeli bir adam' tarafından gerçekleştirildiğine inandığını bildirdi.

Genç kızlar ölüme böyle gitmiş Saatler sonra boğazları kesildi

ÜLKE YANGIN YERİ

Bunun yanı sıra Ekvador son aylarda tam bir kaosu yaşıyor. Sokaklarda insanların kafaları kesiliyor, sayısız cinayetler işleniyor ve birçok kişi sabah saatlerinde kaçırılıyor.

Ülkede faaliyetlerini artıran 'Yeni Nesil Karteli' (CJNG veya CNG olarak da bilinir), ABD Adalet Bakanlığı tarafından 'dünyanın en tehlikeli beş suç örgütünden biri' olarak tanımlanıyor. Söz konusu çete genellikle halka açık idamlar gerçekleştirerek insanlara korku salıyor ve bölgedeki etkinliğini devam ettiriyor.