Dünya Kumarhanede yarı çıplak kavga! Parmak arası terlikle saldırdı

Kumarhanede yarı çıplak kavga! Parmak arası terlikle saldırdı

11.07.2023 - 16:53 | Son Güncellenme:

ABD'de bir otelde kadınlar arasında çıkan kavga ilginç anlara sahne oldu. Söz konusu olayı bölgede bulunan bir kişi çekerken o anları milyonlarca kişi izledi.

Kumarhanede yarı çıplak kavga Parmak arası terlikle saldırdı

Amerika Birleşik Devletleri ve İngiliz basınında manşetten verilen gelişmede ABD'nin Las Vegas eyaletinin en büyük otellerinden biri Encore at Wynn'da kavga eden kadınların görüntüleri yer aldı. Otelin kumarhanesinde çıktığı öne sürülen kavganın bir poker oyunu sırasında çıktığı belirtildi.

Haberin Devamı

ANBEAN OBJEKTİFE YANSIDI

Kameraya anbean yansıyan kavgada 4 kadının birbirine girdiği anlar yer aldı. Görüntüler başladığında, kot şortlu bir kadının yerde boğuşurken yarı çıplak gelen bir başka kadının tekmelerine maruz kaldığı görüldü. O sırada bölgede bulunan bir erkeğin ise kadınların arasına girerek kavga etmelerine engel olmaya çalıştığı kayıtlara geçti.

Kumarhanede yarı çıplak kavga Parmak arası terlikle saldırdı

PARMAK ARASI TERLİKLE SALDIRDI

Öte yandan bir kadının kavgaya karıştıktan sonra parmak arası terlikleriyle diğer kadınlara saldırması sosyal medyada infial yarattı. Birçok kullanıcı tarafından dalga konusu olan kavganın en komik anı olarak bu seçildi. Söz konusu video TikTok platformunda kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Kumarhanede yarı çıplak kavga Parmak arası terlikle saldırdı

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Birbirlerinin saçlarını çekip yumruk atan kadınlara ise ihbar üzerine olay yerine gelen polisler müdahale etti. Koşarak kadınların üzerine atlayıp onları yere düşüren polisler olayı kısa sürede noktaladı. Gözaltına alınan kadınlar apar topar karakola götürüldü.
Polis tarafından yapılan açıklamada hiçbir kadınının tutuklanmadığı belirtildi. Bunun yanı sıra kavgaya karışan kişilerin birbirlerinden şikayetçi olmadığı da aktarıldı.

Haberin Devamı

Kumarhanede yarı çıplak kavga Parmak arası terlikle saldırdı