Dünya Erkeklerin cezalandırıldığı restoran! Tokat, dayak ve çiğneme

Erkeklerin cezalandırıldığı restoran! Tokat, dayak ve çiğneme

11.07.2023 - 12:20 | Son Güncellenme:

Üniversitede restoranlarını tanıtmak için bir etkinlik düzenlemek isteyen şirkete onay çıkmadı. Olayın gündem olması üzerine ise söz konusu restorana giden kişilerin başına gelenler dünya basınında gündem oldu.

Erkeklerin cezalandırıldığı restoran Tokat, dayak ve çiğneme

Son yıllarda maid tipi (hizmetçi) restoran ve kafeler dünyanın çeşitli ülkelerinde oldukça karşılık buldu. Özellikle erkek müşteriler tarafından tercih edilen bu yerlerde gelen müşteriye hizmet edildiği gibi işkence de ediliyor. Normal şartlarda gelen kişiye bir 'kral' gibi davranılan ve en iyi şekilde ağırlanan restoranların bazı modellerinde erkek müşteriler dövülüyor.

Haberin Devamı

Erkeklerin cezalandırıldığı restoran Tokat, dayak ve çiğneme

DAYAK VE ÇİĞNEME

Bu bağlamda Singapur'da açılan ve Japon temalı kıyafetlerle gelen müşterilerine hizmet edilen kafe dünyada ses getirdi. Söz konusu kafeye gelen müşteriler dövülüyor, şınav çektiriliyor hatta ve hatta kadınlar üzerlerine çıkıp onları çiğniyor.

Söz konusu kafe kendisini ülkesinde tanıtmak için bir üniversite ile etkinlik düzenlemek için anlaştı. Ancak üniversite yönetimi kısa süre sonra 'Böyle bir etkinliğin kampüste yapılmasının uygun olduğunu düşünmüyoruz' diyerek olay daha başlamadan iptal etti.

Şirket tarafından yapılan açıklamada ise 'cezalandırılan' müşterilerin bunu kendisinin istediği ve hiçbir zorlamaya maruz bırakılmadıkları hatırlatılarak 'Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üniversite yönetiminden özür diliyoruz' ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Erkeklerin cezalandırıldığı restoran Tokat, dayak ve çiğneme

ANBEAN PAYLAŞTILAR

Şirketin Facebook sayfasında ise gelen müşterilere neler yapıldığı düzinelerce fotoğrafla gözler önüne serildi. Bir kişinin şınav çekerken garson kızların önünde dizildiği ve çevredekilerin kendisine güldüğü anbean kameraya yansıdı. Bir başka görüntüde ise yine garson kızın bir erkeğe yeri öptürdüğü, ayağını sırtına attığı kayıtlara geçti.

TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan genç kızın elindeki kırbaç da dikkatlerden kaçmadı. Söz konunu kafenin görüntülerinin dünya medyasına sızmasıyla sosyal medya da ayağa kalktı. Bazı kullanıcılar yaşananları kınarken bazıları komik bulduğunu ifade etti.