Dünya Hobi olarak timsah yakalıyor! Hayvanla resmen dalga geçti

Hobi olarak timsah yakalıyor! Hayvanla resmen dalga geçti

02.06.2023 - 11:39 | Son Güncellenme:

ABD'de eski bir asker ve profesyonel sporcu olan Mike Dragich, 3 metrelik timsahı tek başına etkisiz hale getirdi. O anların görüntüleri dünyada infial yarattı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin timsahlarıyla ünlü, 21 milyon nüfuslu Florida eyaletinde akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı. Olayın başrolünde ise profesyonel MMA dövüşçüsü Mike Dragich bulunuyor. 33 yaşındaki Dragich, hafif ağır siklet klasmanında dövüşüyor.

Haberin Devamı

Aynı zamanda eski bir asker olan Dragich, bir ilkokulun önünde tespit edilen timsahı yakalamak için güreşti. O anlarda çekilen videoda Dragich, yakalamak için yanına aldığı özel bir aparatla hayvana yaklaştığı görüldü.

Defalarca timsahı kuyruğundan çekip sürükleyen Dragich zaman zaman ısırılma tehlikesi atlattı. Kullandığı aparatı timsahın boynundan geçirmeyi başaran Dragich, görüntülere göre timsahı resmen yerden yere vurdu.

Hobi olarak timsah yakalıyor Hayvanla resmen dalga geçti

ÜZERİNE ÇIKIP BAĞLADI

En sonunda timsahı etkisiz hale getiren Dragich itfaiye ekipleri ile birlikte timsahın üzerine oturdu ve hayvanı bağladı. Öte yandan söz konusu görüntüler dünya basınında infial yarattı.

Birçok ülkenin medya kuruluşu o anları manşetten verirken söz konusu video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Haberin Devamı

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise 3 metre boyundaki timsahın yakalandıktan sonra tekrar doğal ortamına bırakıldığı bildirildi.

Hobi olarak timsah yakalıyor Hayvanla resmen dalga geçti

SOSYAL MEDYA HESABI BUNLARLA DOLU

Dragich'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda ise bu konuda profesyonel olduğu ortaya kondu. Sık sık timsahları yakalayan Dragich'in oğlunun elinde timsah verdiği bir fotoğraf bile bulunuyor.

Bu konuyla ilgili defalarca röportaj verdiği de gözden kaçmayan Dragich'in an itibariyle 25 bin takipçisi bulunuyor.

Hobi olarak timsah yakalıyor Hayvanla resmen dalga geçti