Dünya İnsanlar fotoğrafa bakmaya bile korkarken onlar oraya gitmeyi tercih etti.. Sonu iyi olmadı!

İnsanlar fotoğrafa bakmaya bile korkarken onlar oraya gitmeyi tercih etti.. Sonu iyi olmadı!

24.08.2023 - 12:39 | Son Güncellenme:

Dünyanın birçok noktasında korkunç yapısı ile dikkat çeken yerler bulunmaktadır. Bu yerlerin fotoğraflarına bakmak bile korkutucu iken oralara gidenler var. İşte, konu hakkında merak edilenler.

İnsanlar fotoğrafa bakmaya bile korkarken onlar oraya gitmeyi tercih etti.. Sonu iyi olmadı

Dünyanın her yerinde güzellikler olsa da bazı yerlerin ürkütücü olduğunu söyleyebiliriz. Sıcak, soğuk, yüksek veya tehlikeli hayvanlarla dolu bu yerlerin fotoğraflarına bakmak bile yürek ister. Ancak bazı kişiler macera uğruna veya sırf merak ettiği için bu yerleri ziyaret ederler. Tabi sonucun her zaman olumlu olmadığını söyleyebiliriz. Hatta bu tehlikeli yerlere giden kişilerden haber alınamadığı bile olmuştur. 

Haberin Devamı

İnsanlar Fotoğrafa Bakmaya Bile Korkarken Onlar Oraya Gitmeyi Tercih Etti… Sonu İyi Olmadı!

Yılan Adası (Brezilya)

Yılanlar birçok insanın korkulu rüyasıdır. Özellikle zehirli ve büyük olan yılanlar son derece ürkütücüdür. İşte Brezilya'da yer alan bir adada oldukça çok yılan yaşamaktadır. Fotoğraflarına bile bakılırken zorlanılan bu adaya giden kişilerde olmuştur. Sonuç ise hepsi için iyi şekilde sonuçlanmamıştır.

Ilha de Queimada Grande olarak bilinen ada 'Yılan Adası' ismiyle meşhur olmuştur. Bölgede yer alan hükümet yetkilileri adaya insanların girişini yasaklamışlardır. Çünkü bu adada daha önce ölmüş olan kişiler bulundu.

Bunlar içerisinde bir balıkçıda yer alıyor. Tabi adada yer alan zehirli yılanlar ile kimse karşılaşmak istemez. Metrekareye yaklaşık 5 adet zehirli yılan düştüğünü bilmelisiniz.

Haberin Devamı

Bermuda Şeytan Üçgeni (Atlantik Okyanusu)

İsmi ve fotoğrafları son derece korkutucu olan Bermuda Şeytan Üçgeni dünyanın en gizemli yerlerinden birisidir. Çünkü burada birçok uçak ve geminin kaybolduğu düşünülüyor. Tabi doğal olarak birçok insandan haber alınamamıştır. Bazı kişilerin burayı merak ederek araştırdıkları bilinir. Ancak kimi bu yolculuktan dönse de kimi ise bir daha geriye dönmemiştir.

Atlantik Okyanusu bölgesinde bulunan Bermuda Şeytan Üçgeni, yıllarca tartışılan bir yer olmuştur. Özellikle buradan geçen uçaklardan haber alınamaması büyük endişelere neden olmuş. Halen buranın ismi geçtiğinde insanlarda korku yaşanır.

Natron Gölü (Tanzanya)

Normalde göllerin fotoğrafları çok güzel ve etkileyici olur. Ancak aynı şeyi Natron Gölü için söylemek mümkün değil. Bunun nedeni ise Natron Gölü'nün sahip olduğu yapıdır. Çünkü bu gölün yüzeyinde yoğun bir tuz tabakası yer alır.

Buda göl ile temas eden kişilerin ölümüne yol açmaktadır. Özellikle bu gölün çevresine yoğun olarak hidrojen sülfür gazı yaydığı bilinir. Doğal olarak bu göle girişler yasaktır. Göle giden kişilerin ise başlarına neler geldiğini tahmin edebilirsiniz.

Ölüm Vadisi (Rusya)

Rusya'da bulunan Ölüm Vadisi son derece tehlikeli bir yerdir. Çünkü bu alanda havaya toksik gazlar saçılır. Fotoğrafları bile keyif kaçıran Ölüm Vadisi'ne gitmek akıl işi değildir. Bu vadinin çevresinde yer alan bitki ve hayvanlar hemen ölür. İnsanların ise buradan saçılan gazlar nedeniyle ölümcül rahatsızlık yaşamaları mümkündür.

Haberin Devamı

Washington Dağı (ABD)

Dünyanın en hızlı rüzgarları Washington Dağı'nda eser. Zaten buranın sahip olduğu soğukluk - 40 civarındadır. Buda dağın dünyanın en ölümcül noktalarından birisi olduğunu gösterir. Dağın resimlerine bakarken bile insanın üşümeyi hissettiğini söyleyebiliriz. Bundan dolayı buraya giden birisinin geri dönmesi mucize olur. Dağda yer alan soğuğu hayal etmek bile çok zor.

Danakil Çölü (Etiyopya)

Danakil Çölü, dünyanın en tehlikeli yerleri arasında haklı bir saygınlığa sahiptir. Çünkü bu yerde yaşanan sıcaklık oldukça korkutucudur. 50 derecenin üzerine çıkan sıcaklığın yanında farklı tehlikelerde bu çölde yer alır. Özellikle asidik ve köpüren bir toprak yapısına sahiptir. Ayrıca jeolojik açıdan aktif olan yerler içerisinde bulunur.

Haberin Devamı

Danakil Çölü ile alakalı olan birçok fotoğraf bulunur. Bunlara bakıldığında ağırlıklı olarak sarı renk dikkat çeker. Burayı bilinçsiz şekilde gezmek ölümle sonuçlanabilir.