Dünya Instagram'daki son mesajı dikkat çekti! Arnold Schwarzenegger'i canlandırmıştı, hayranları şokta

Instagram'daki son mesajı dikkat çekti! Arnold Schwarzenegger'i canlandırmıştı, hayranları şokta

12.05.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

'Bigger' filminde Arnold Schwarzenegger'i canlandırarak tüm dikkatleri üzerine çeken Avustralyalı vücut geliştirmeci Calum von Moger'ın başına gelenler tüm hayranlarını yasa boğdu. Genç adamın Instagram'da yaptığı son paylaşım ise kafaları karıştırdı.

Instagramdaki son mesajı dikkat çekti Arnold Schwarzeneggeri canlandırmıştı, hayranları şokta

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan, vücut geliştirmeciler Joe ve Ben Weider'ın hayatını anlatan komedi-drama filmi, 2018 yılında vizyona girdi. Avustralyalı Colum von Moger'ın yıldızı da işte Amerikalı yönetmen George Gallo'nun 'Bigger' adlı bu filminde parladı. Filmde Arnold Schwarzenegger'i canlandıran Moger, o zamandan beri sosyal medyada hatrı sayılır bir takipçi kitlesine sahip. Ancak Instagram'da 3,2 milyon takipçiye sahip, birçok vücut geliştirmeciye ilham olan Moger'ın geçtiğimiz günlerde başına gelenler sevenlerini yasa boğdu. Yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide gidip gelen Moger'ın yaşadığı olay ise hâlâ tam olarak çözülemedi.

Haberin Devamı

Instagramdaki son mesajı dikkat çekti Arnold Schwarzeneggeri canlandırmıştı, hayranları şokta

ESRARENGİZ PAYLAŞIM

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımda, "Herkesin bir geçmişi var. Hepimiz zor zamanlardan geçtik. Kabul ediyorum, birçok kez fena batırdım ama geçmişin olumsuz düşünceleri üzerinde durmayı umursamıyorum. Tek umursadığım, hatalarımdan ders alıp daha iyi bir insan olmak. Hayatımdaki başarılarım, yol boyunca yaşadığım sıkıntılardan çok daha ağır basıyor. Tek isteyebileceğim affın, böylece tekrar doğru yolda ilerlemeye devam edebilirim" ifadelerini kullandı. Peki Colum von Moger kimin affını istiyordu? Yakın çevresinin verdiği bilgilere göre, kısa bir süre önce problemler yaşadığı için ailesi tarafından dışlanmıştı. 

Her hâlinden hayatının yolunda gitmediği görülen 31 yaşındaki Colum von Moger'ın, geçtiğimiz günlerde bir binanın ikinci katından düştüğü bilgisi verildi. Yaşam mücadelesi veren Moger'ın pencereden bilerek mi atladığı yoksa yanlışlıkla mı düştüğünü bilinmiyor. Moger'in arkadaşı Youtuber Nick Trigilli ise Moger'in hastanede komada olduğunu söyleyerek bomba bir iddiada bulundu. Trigilli'ye göre Moger, olay sırasında uyuşturucu etkisinde olabilirdi. Trigilli kendi hesabından paylaştığı videosunda şunları söyledi: "Colum zor günler geçiriyor. Umarım bu dibe vuruştan yukarı çıkıp hayata dönebilir."

Haberin Devamı

Instagramdaki son mesajı dikkat çekti Arnold Schwarzeneggeri canlandırmıştı, hayranları şokta

Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen hâlâ genç aktör ve vücut geliştirmeci Moger'in başına ne geldiği, olay esnasında ne olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Onunla ilgili beklenen tek şey bir an önce komadan çıkması ve yeniden hayata dönmesi.

TAKİPÇİLERİ AKIN ETTİ

Colum von Moger'in penceden düştüğünü duyan hayranları ise hastaneye akın etti ve sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Takipçilerinin içinden bir tanesinin paylaşımı ise Moger'in geniş bir kitleye hitap ettiğini kanıtlayacak cinstendi:

"Senin için dua ediyorum adamım. Fitness ile ilgili ilk ilham kaynağım sendin ve umarım bu zor zamanları atlatırsın."