Dünya Fuhuş ağı rezaletinde yeni detaylar! İki Türk'ün adı geçiyor

Fuhuş ağı rezaletinde yeni detaylar! İki Türk'ün adı geçiyor

12.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fuhuş ağı patronu Epstein’in davasında biri otelci, diğeri emlakçı iki Türk’ün adı geçiyor. Emlakçı kadının, Epstein’in elemanı olduğu iddia ediliyor!

Fuhuş ağı rezaletinde yeni detaylar İki Türkün adı geçiyor

PELİN AYKIN - ABD’de fuhuş ağı kurmak ve cinsel istismar suçlarından yattığı cezaevinde 2019’da ölü bulunan finansçı Jeffrey Epstein’in davasıyla ilgili belgelerde iki Türk’ün de adı yer alıyor.

Haberin Devamı

Bunlardan birinin 90’larda Türkiye’de güzellik yarışmasında dereceye giren B.K. adlı kadın olduğu söyleniyor. İddialara göre, milli sporcu B.K. liseyi Türkiye’de bitirdikten sonra üniversite için ABD’ye gitmiş.

Fuhuş ağı rezaletinde yeni detaylar İki Türkün adı geçiyor

Orada milyarder Epstein’in gayrimenkul elemanı olarak çalışırken, bu kişinin fuhuş ağı kurduğu adayı da ziyaret etmiş. Ayrıca birçok kez Epstein’in fuhuş işinde kullandığı, “Lolita Ekspresi” denilen özel uçağıyla da seyahat etmiş.

B.K.’nın birlikte uçtuğu kişiler arasında Epstein’in suç ortağı Ghislaine Maxwell ve mağdurlardan Virginia Giuffre ile başka kızlar da varmış. Epstein’in tecavüzüne de uğradığı söylenen B.K. sonra İstanbul’a dönüp, emlakçılık yaparken de ailesiyle tefecilerin ağına düşmüş.

Haberin Devamı

"SORUŞTURMA AÇILABİLİR"

Öte yandan davada adı geçen ve ABD’deki beş yıldızlı bir otelde yiyecek içecek müdürü olarak görev yaptığı iddia edilen Turabi Fırat’ın da işi gereği Epstein’in uçağına bindiği öne sürülüyor.

Daha da ilginci ise 1999 Marmara Depremi’nden sonra bu bölgeden çocukların Epstein’in fuhuş ağı için ABD’ye kaçırıldığı iddiası. Keza o dönemde Türkiye’deki deprem bölgesinde çocukların kaybolduğu da söyleniyordu. Tüm bu iddiaların aydınlanması için Türkiye’de de bir adli soruşturma yapılması bekleniyor.