Dünya Skandalda yeni belgeler: Ünlülerin yatak videolarını çekti

Skandalda yeni belgeler: Ünlülerin yatak videolarını çekti

10.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fuhuş ağı kurmaktan ve cinsel istismardan hükümlü Epstein’in, Bill Clinton, Prens Andrew ve iş insanı Richard Branson’ın gizlice seks videolarını çektiği öne sürüldü.

Skandalda yeni belgeler: Ünlülerin yatak videolarını çekti

ABD’de 2019’da fuhuş ağı kurmak ve cinsel istismar suçlarından yattığı cezaevinde ölü bulunan finansçı Jeffrey Epstein’in davasıyla ilgili yeni belgeler yayımlandı.

Haberin Devamı

Bu belgelerde, Epstein’in pek çok önemli ismin seks kasetlerini gizlice kaydettiği iddia edildi. Davayla ilgili yayımlanan dosyaların dördüncü kısmında Epstein’in İngiltere Prensi Andrew, Virgin Group’un sahibi olan İngiliz iş insanı Richard Branson ve ABD’nin eski başkanı Bill Clinton’un seks videolarını kaydettiği öne sürüldü.

ŞANTAJ YAPMAK İÇİN

ABD’nin eski başkanı Donald Trump ise “birçok kızla” cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Belgelerde yer alan Epstein’in mağdurlarından Sarah Ransome’ın e-postalarında Clinton, Branson ve Andrew’un, Ransome’un arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği videoların Epstein tarafından çekildiğini öne sürdüğü bildirildi. Epstein’in gizlice çektiği seks kasetlerini bir gün şantaj yapma düşüncesiyle sakladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

İNTİHARIN NEDENİ EPSTEIN Mİ?

Yakın zamanda yayımlanan bir mahkeme belgesi, 2008’de ABD’nin New York kentindeki dairesinin 9’uncu katından atlayarak intihar eden Rus top model Ruslana Korshunova ile Jeffrey Epstein arasında bağlantı olduğunu ortaya çıkardı.

20 yaşındayken intihar eden mankenin, ölmeden 2 yıl önce Epstein’in “Lolita Ekspresi” denilen özel Boeing 727 uçağıyla Little St James adasına gittiği tespit edildi. Epstein’in Little St James adasında seks partileri verdiği ve reşit olmayan kızları istismar ettiği biliniyor. Korshunova’nın da adada istismar edilmiş olabileceği ve intiharının arkasında Epstein’in yer alabileceği öne sürüldü.

Skandalda yeni belgeler: Ünlülerin yatak videolarını çekti

Seks kasetlerini Sarah Ransome açıkladı.

Prens Andrew, 2000 yılında 17 yaşında olan Virginia Giuffre ve Ghislaine Maxwell ile Londra’daki konağında. Andrew, geçen yıl kendisine cinsel istismar davası açan Giuffre ile para karşılığı anlaştı. Epstein’in suç ortağı Maxwell ise hapiste.