Dünya Kuveyt'te bir garip olay: Hava koşullarından yakınan adam tutuklandı!

Kuveyt'te bir garip olay: Hava koşullarından yakınan adam tutuklandı!

29.06.2021 - 13:28 | Son Güncellenme:

Kuveyt'te bir adam, TikTok'ta kötü hava koşullarından yakınan bir video paylaştıktan sonra tutuklandı. Toz fırtınasının içinde olduğunu ve resmen önünü göremediğini söyleyen adam tutuklandı.

Kuveytte bir garip olay: Hava koşullarından yakınan adam tutuklandı

Kuveyt'te bir adam, TikTok'ta kötü hava koşullarından yakınan bir video paylaştıktan sonra tutuklandı. Sosyal medya uygulamasına yüklenen görüntülerde, kimliği belirlenemeyen adamın son birkaç gündür ülkeyi kasıp kavuran kum fırtınasından şikayet ettiği duyuluyor.

Haberin Devamı

TWITTER ÜZERİNDEN POPÜLER OLDU 

Otoyolu kalın bir sis gibi kaplayan tozu gösteren adam, "Şu anda bir toz fırtınasının içindeyim, resmen önümü göremiyorum" diyor. Arapça küfrederek "Tamam Kuveyt, tamam" diye ekliyor. Twitter'da viral olan video on binlerce kez izlendi.

Independent Türkçe'nin haberine göre Kuveyt İçişleri Bakanlığı, pazar günü yaptığı açıklamada "hakaret dolu" videoyu çeken kişinin tutuklandığını ve "hakkında gerekli yasal işlemin yapılması" için yetkililere sevk edildiğini söyledi.

Ülkede ikamet eden Mısırlı adamın tutuklanmasına tepki olarak çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ülkedeki hava durumuna hakaret eden videolar paylaştı.

Körfez Arap devletinin dobra bir parlamentosu ve nispeten canlı bir medeni hayatı var fakat yetkililerin muhaliflere soruşturma açmak ve ifade özgürlüğünü denetlemek için siber suç yasalarını kullandığı biliniyor.